Kayserispor'da alarm! İdmanda sık sık uyarı aldı

Sakatlıklarla boğuşan Bellona Kayserispor'da geride kalan 4 maçta 3 sarı kart gören takımın önemli oyuncularından Cardoso, kart sınırında bulunuyor. Cardoso, bugünkü Göztepe maçında sarı kart görmesi halinde Beşiktaş maçında oynayamayacak. Detaylar haberimizde…

Kayserispor'da alarm! İdmanda sık sık uyarı aldı

Kayserispor’un hücumdaki etkili isimlerinden Miguel Cardoso, bu sezon oynadığı 4 maçında üçünde sarı kart gördü. Sivasspor, Konyaspor ve Trabzonspor maçlarında sarı kart gören Cardoso, Göztepe maçı öncesi kart sınırında bulunuyor.

Ligin 7. haftasında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Kayserispor’da sakatlıklar can sıkarken, Cardoso’ya da Burak Yılmaz’dan uyarı geldi. Üç sarı kartla sınırda olduğu hatırlatılan oyuncuya, Göztepe maçında kart görmemesi konusunda sık sık uyarılarda bulunuldu.

Kayserispor'da alarm! İdmanda sık sık uyarı aldı

Cardoso, Göztepe maçında da sarı kart görürse, Kayseri'de oynanacak olan Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Kayserispor’un hücumda çok şey beklediği Cardoso bu sezon 4 maçta 1 gol kaydetti. 

Kayserispor'da son haftalardaki cezalı ve sakat oyuncular can sıkmaya devam ediyor. Bilal ve Arif'in sakatlıklarının yanı sıra kırmızı kart cezalısı Gökhan Sazdağı da Göztepe maçında yer alamayacak. 

Eşinin rahatsızlığı nedeniyle son 2 maçı kaçıran Mane'nin ise Göztepe maçında kadroda olması bekleniyor.

Majid Hosseini ile Antony Uzodimma'nın ise sakatlıkları devam ediyor.