Kayserispor'da Başkan Açıkalın'dan büyük hamle! Yönetime ekonomik gücü olan hangi isimler girecek?

Kayserispor'da kritik hafta! Cumartesi günü yapılacak genel kurulda Nurettin Açıkalın'ın başkanlığında yeni yönetim şekillenecek, Pazar günü ise Göztepe ile final niteliğinde bir maç oynanacak. Açıkalın'ın yönetim listesinde sürpriz isimler yer alacak mı? Türkiye'nin önemli iş insanları Kayserispor'a destek verecek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor'da Başkan Açıkalın'dan büyük hamle! Yönetime ekonomik gücü olan hangi isimler girecek?

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da gündem yoğun… Sarı-Kırmızılı kulüp Cumartesi günü Genel Kurul yapacak, Pazar günü ise Göztepe ile final niteliğinde bir maçta karşı karşıya gelecek.

Kayserispor’da Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda çoğunluğa bakılmayacak. Şu ana kadar Nurettin Açıkalın dışında başkan adayı çıkmazken, yönetime hangi isimlerin gireceği merak ediliyor. Kayserispor’a başkan olduktan sonra büyük değişime giden ve olumlu hava esmesini sağlayan Başkan Açıkalın’ın yönetiminde sürpriz isimlerin yer alacağı konuşuluyor.

Ekonomik gücü olan önemli isimler girecek…

Türkiye’nin önemli iş insanlarının da Kayserispor yönetimine gireceği dillendirilirken, Başkan Nurettin Açıkalın, adeta ser veriyor, sır vermiyor. Ali Çamlı’nın istifa etmesinin ardından bırakıp gitmeyen, şehre olan maddi ve manevi desteğini sürdüren Başkan Açıkalın, kısa zamanda yaptığı işlerle büyük beğeni topladı.

Açıkalın, genel kurul öncesinde listesini sır gibi saklıyor

Toplamda 3 ay maaşların geç ödendiği takım için kolları sıvayan Açıkalın, önceki gün yaptığı 1 milyon Euro’luk ödemeyle alacaklı bırakmadı. Son 15 yıldır maaşların düzenli ödendiği ender başkanlardan biri olan Açıkalın, genel kurul öncesinde listesini sır gibi saklıyor. Berna Gözbaşı da düzenli ödemeleriyle 2.5 yıllık başarılı bir süreç geçirmişti. Bakalım Kayserispor’un yeni döneminde hangi isimler yer alacak? Kayserispor Genel Kurulu 22 Şubat Cumartesi günü Kadir Has Toplantı Salonu’nda saat 11.00’de başlayacak.

Bir önceki genel kurulda Kapalı Kale ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ali Çamlı’yı başkan olarak desteklemişti.