Kayserispor'da beklenen gelişme... Tarih açıklandı!

Mondihome Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarına başlama tarihini açıkladı. İşte Kayserispor'un 2024-2025 sezonu top başı yapma ve kamp tarihleri...

Kayserispor'da beklenen gelişme... Tarih açıklandı!

Kayserispor'da yeni sezon hazırlıkları başlıyor. Lig tamamlandıktan sonra iç transferleri halleden ve genel kurul yapan Sarı-kırmızılı ekip, top başı yapacağı tarihi de açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip, sosyal medya hesabından 2024-2025 sezonu ilk antrenmanı ve kamp tarihlerini açıkladı.

TAKIM 4 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, 'Profesyonel Futbol Takımımız, 2024-2025 Sezonu hazırlıkları kapsamında 4 Temmuz Perşembe günü Kayseri'de toplanacaktır. 

İlk Etap kamp çalışmalarını 4-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecek olan Takımımız, ikinci etap kamp çalışmalarını ise 20 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirerek yeni sezon kamp çalışmalarını tamamlayacaktır.

Takımımız iki etap kamp programını da Kayseri'de tesislerimizde yapacaktır. Kamp süresince yapılacak hazırlık maçlarının bilgilendirmesi ilerleyen günlerde kulüp resmi hesaplarımızdan yayınlanacaktır.'