Kayserispor'da büyük şanssızlık!

Kayserispor, Süper Lig'de sezonun ilk üç haftasında puan alamadı. Sarı-kırmızılı takım, Konyaspor deplasmanında zor bir sınava çıkacak. Burak Yılmaz'ın geleceği de tehlikede! Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor'da büyük şanssızlık!

Ali Çamlı Başkanlığındaki Kayserispor, yeni sezona hem ekonomik hem de sportif anlamda talipsiz bir başlangıç yaptı.

Yeni sezon şanssızlıklarla başladı 

Sarı-Kırmızılılar, sezona fikstür gereği ilk haftayı puansız başladı. İkinci hafta sahasında Sivasspor’a yenilen Sarı-Kırmızılılar, üçüncü haftayı da Trabzonspor’un Avrupa maçlarından dolayı puansız geçirmek zorunda kaldı. Böylece Süper Lig’de ilk üç haftasını 0 puanla tamamlayan Kayserispor, büyük bir şanssızlık yaşamış oldu.

Kayserispor'da büyük şanssızlık!

En kötü sezon başlangıcını olabilir!

Transfer yasağına rağmen Başkan Ali Çamlı’nın olağanüstü gayretleriyle iç transferde kayıp vermeyen Kayserispor, bu hafta sonu Konya deplasmanına çıkacak. Konyaspor’a karşı son oynanan 11 maçta galibiyet elde edemeyen Sarı-Kırmızılılar, bu karşılaşmadan da puansız ayrılırsa, tarihindeki en kötü sezon başlangıcını yapmış olacak.

Kayserispor'da büyük şanssızlık!

Burak Yılmaz'ın da işi çok zor

Fikstür nedeniyle ilk üç haftayı puansız geçen Kayserispor, eğer bu haftayı da puansız tamamlarsa, teknik direktör Burak Yılmaz’ın işi daha da zora girecek. Genç çalıştırıcının koltuğu da sallantıda. Sarı-Kırmızılı takım, 5. hafta mücadelesinde Süper Lig’in yeni takımı Eyüpspor’u sahasında ağırlayacak. Gözler şimdiden, iyi arkadaş olan Burak Yılmaz ile Arda Turan’ın karşılaşmasına çevrilmiş durumda. Burak Yılmaz, eğer 4. haftadan da puansız ayrılırsa, bu önemli maçı göremeyebilir.

Kayserispor'da büyük şanssızlık!

Burak Yılmaz'ın kredisi azaldı mı?

Sosyal medyada birçok taraftar, Burak Yılmaz’ın geçen sezonki teknik direktörlük performansı, bunun da yanı sıra hazırlık maçlarındaki başarısız sonuçlardan dolayı, istifasının hem kendi hem de kulüp için daha mantıklı olacağını savunuyor. Bakalım, ilerleyen haftalarda neler yaşanacak?