Kayserispor'da büyük tehlikeden dönüldü

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Mame Baba Thiam, alacaklarının ödenmesi sonucu takımda kaldı. Tehlikeyi atlatan Kayserispor, böylelikle Thiam ile devam edecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri haber detayında…

Kayserispor'da büyük tehlikeden dönüldü

Kayserispor’da Mame Baba Thiam krizi başlamadan çözüm buldu.
Son zamanlarda Kayserispor taraftarını endişelendiren büyük bir tehlike atlatıldı. Takımın önemli oyuncularından Mame Baba Thiam'ın, alacakları nedeniyle sözleşmesi boşa çıkma riski bulunuyordu. Ancak yönetim, büyük bir özveriyle hamle yaparak, bu tehlikenin atlatılmasını sağladı.
Senegalli futbolcunun, alacakları ödenmediği takdirde sözleşmesinde bulunan maddeden dolayı feshedilebilecekti ve böylece boşa çıkacaktı. Ancak Kayserispor yönetimi, kolları sıvayarak, gereken parayı buldu. Mame Baba Thiam'a alacakları ödendi.
Thiam, ödemelerin gerçekleşmesi sonucunda takımda kaldı. Senegalli, önümüzdeki sezon da Kayserispor forması giyecek. Bu durum, hem Thiam'ın kendi kariyeri, hem de Kayserispor'un gelecek için önemli bir hamle oldu.

Kayserispor'da büyük tehlikeden dönüldü

Geçtiğimiz iki sezonda Kayserispor’da en çok gol atan oyuncu olan Thiam, takımın vazgeçilmez oyuncularından biri olmaya devam edecek.
Yönetimin bu başarısı, taraftarları rahatlattı ve gelecek sezon için umutlarını artırdı.