Kayserispor'da da oynamıştı - TFF 1. Lig yolcusu!

Kocaelispor, bir dönem Kayserispor'da da forma giyen Süper Lig tecrübeli İbrahim Akdağ'ı transfer listesine aldı. Yeşil-Siyahlı takım, Süper Lig'e çıkacak şampiyon bir kadro kurma hedefinde. İbrahim Akdağ'ın geleceği bu hafta belli olacak. Ertuğrul Sağlam bu isime sıcak bakıyor mi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor'da da oynamıştı - TFF 1. Lig yolcusu!

Kayserispor'da gösterdiği başarılı performansın ardından Eyüpspor ve Sivasspor'da forma giyen İbrahim Akdağ, şimdi de Kocaelispor’un transfer listesine girdi.

Kocaelispor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yönetiminde Süper Lig’e çıkmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda güçlü bir kadro oluşturmak istiyor. 

Kayserispor'da da oynamıştı - TFF 1. Lig yolcusu!

Kocaelispor’un İlgisi var, ama...

Yeşil-Siyahlı ekip, 6 ve 8 numara oynayabilen tecrübeli futbolcu İbrahim Akdağ’ı transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Akdağ’ın agresif futbolu ve Süper Lig deneyimi, onu birçok kulübün transfer hedefi haline getirdi. Kocaelispor taraftarı İbrahim Akdağ dışındaki tercihleriin değerlendirilmesini istiyor. Sağlam'ın da bu transferi şimdilik askıya aldığı ileri sürüldü.

Kayserispor'da da oynamıştı - TFF 1. Lig yolcusu!

Süper Lig Teklifleri de bulunuyor

İbrahim Akdağ’a Süper Lig’den de teklifler geldiği öğrenildi. Futbolcunun bu hafta içinde hangi takıma transfer olacağı merak konusu. Akdağ’ın öncelikli tercihi Süper Lig ekiplerinden yana olsa da, mevcut tekliflere göre karar vereceği belirtiliyor. İbrahim Akdağ, kırmızı-beyazlı formayla toplamda 11 maça çıktı.