Kayserispor'da dikkat çeken ayrıntı

Kayserispor, evinde Samsunspor'u 2-1 mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi. Kapalı Kale'nin muhteşem desteğiyle kazanılan maç bitiminde büyük sevinç yaşandı. Kayserispor, böylelikle 141 günlük galibiyet hasretine son vermiş oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde.

Kayserispor'da dikkat çeken ayrıntı

Kayserispor, uzun bir galibiyet hasretine son verdi. Sarı-Kırmızılı takım iç sahada oynadığı maçta Samsunspor'u 2-1 mağlup ederek bu özlemi bitirdi. Kayserispor, geçtiğimiz sezon 10 Nisan'da aldığı son galibiyetten bu yana galip gelemiyordu. 
Sarı-Kırmızılı takım, geçen sezonun 28. haftasında Ümraniyespor'u mağlup ettiği maçtan sonra bir türlü galibiyet sevinci yaşayamamıştı. O maçta Kayserispor, Ümraniye engelini 3-1 ile geçmişti. Kapalı Kale'nin muhteşem desteğiyle sahada mücadele eden Sarı-Kırmızılılar, Samsunspor karşısında galibiyetle bu hasretlerine son verdi.
Bu galibiyetle moral bulan Kayserispor, gözünü Antalyaspor maçına çevirdi. Sarı-Kırmızılı takım, Akdeniz temsilcisi karşısında lig maçlarında büyük hasret yaşıyor. Kayserispor, Antalyaspor’u sen son 1978 yılında almıştı. Kupa maçlarında rakibini Antalya’da mağlup edebilen Sarı-Kırmızılı takımın, lig maçlarındaki bu şanssızlığı da dikkatlerden kaçmadı. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor, Antalyaspor engelini de kayıpsız aşarak, hem 45 yıllık özleme son vermeyi, hem çıkışını sürdürmeyi, hem de milli araya moralli girmeyi planlıyor.