Kayserispor'da dikkat çeken değişim yaşandı!

Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, yeni sezona yeni yardımcı antrenörlerle giriyor. Eski yardımcılar arasında sadece bazıları devam ederken, yeni katılan isimler dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor'da dikkat çeken değişim yaşandı!

Kayserispor’da teknik direktör Burak Yılmaz, yeni sezon öncesinde teknik ekibinde bazı değişiklikler yaptı. Geçtiğimiz sezon birlikte çalıştığı yardımcı antrenörlerden bazılarıyla yollarını ayıran Yılmaz, yeni isimlerle yola devam etme kararı aldı.

Kayserispor'da dikkat çeken değişim yaşandı!

Hari Vukas, Burak Yılmaz'ın ekibinden ayrıldı 

Kayserispor'a geldiğinde Beşiktaş'ta birlikte çalıştığı Hari Vukas ile yeni dönemde çalışmayacak olan Burak Yılmaz, Erdi Arslan  Atletik Performans Antrenörü, Mehmet Bölükbaşı  Kaleci Antrenörü, Anıl Demirci  Analiz Antrenör olarak göreve devam edecek. 

Kayserispor'da dikkat çeken değişim yaşandı!

Yılmaz ekibini güçlendirdi 

Yeni sezonda tamamı Türk yardımcılarla çalışacak olan Burak Yılmaz, Hari Vukas'ın yerine Serhat Sütlü ile yola devam edecek. Yılmaz'ın ekibine Serhat Sütlü'nün yanı sıra Erkan Ferin  Yardımcı Antrenör, Hüseyin Çayır  Yardımcı Antrenör, Mustafa Cebel Torun  Atletik Performans Antrenörü olarak dahil edildi. Burak Yılmaz, teknik ekibinde yaptığı bu değişikliklerle, Kayserispor’un yeni sezonda daha güçlü bir ekiple başarılı olmayı hedefliyor.