Kayserispor'da fırtına gibiydi - İki takımın hedefinde...

Bir dönem Kayserispor forması da giyen Ryan Mendes, yarım sezon forma giydiği Karagümrük FK'dan ayrıldı. İstanbul ekibinden ayrılan Mendes'in TFF 1. Lig ekipleriyle görüşme halinde olduğu öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Kayserispor'da fırtına gibiydi - İki takımın hedefinde...

TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor ile ligin yeni ekiplerinden Iğdırspor’un Ryan Mendes ile ilgilendiği iddia edildi. Kocaeli yerel haber siteleri tarafından yapılan habere göre, Mendes ile görüşme yapıldığı ancak fiyat konusunda anlaşma sağlanamadığı iddia edildi. 

Diğer yandan TFF 1. Lig’e yeni yükselen Iğdır FK da Mendes’le ilgilendiği ve transfer planlamasına göre hareket ettiği öğrenildi. 

Kayserispor'da fırtına gibiydi - İki takımın hedefinde...

Yeşil Burun Adaları Milli Takım oyuncusu Ryan Mendes geride bıraktığımız sezon formasını giydiği Karagümrükspor’da 23 lig maçında 4 gol, 4 asist, 3 kupa maçında da 2 gol 1 asistle oynadı.Kayserispor'da fırtına gibiydi - İki takımın hedefinde...

Mendes öte yandan 2016-2017 sezonunda formasını giydiği Kayserispor ile 33 lig maçında 4 gol 4 asist, 6 kupa maçında da 3 gol 1 asist olmak üzere 39 maçta 12 gole katkı sağlamıştı.

Mendes Kayserispor tarihine geçmişti

Ryan Mendes, Kayserispor’da oynadığı dönemde kulüp tarihine geçmişti. Kayserispor'un Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur ilk maçında Antalyaspor'u 3-1 yendiği maçta takımının 3. golünü kaydeden Ryan Mendes, sarı kırmızılıların Kadir Has Stadı'ndaki 250. golünü atarak kulüp tarihine geçti.