Kayserispor'da futbola başlamıştı - İşte yeni adresi!

Kayserispor altyapısında yetişen ve birçok takımda forma giyen Onur Kaya, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile anlaştı. Kayserispor, Yolspor, Osmaniye, Ünyespor, Yozgatspor ve Tire 2021 FK gibi kulüplerden sonra yeni bir başlangıç yapacak olan Kaya, kariyerine Malatya'da devam edecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da futbola başlamıştı - İşte yeni adresi!

Kayserispor altyapısında yetişip, ardından Yolspor’a transfer olan ve Osmaniye, Ünyespor, Yozgatspor, Mersin İdman Yurdu, Yeşilova gibi birçok takımda forma giyen Onur Kaya'nın yeni adresi belli oldu.

Kayserispor'da futbola başlamıştı

Kaya, yeni bir maceraya atıldı ve Malatya'nın yolunu tuttu. Son olarak Tire 2021 FK forması giyen Kaya, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile anlaştı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’dan yapılan açıklamada, “Hoş geldin Onur Kaya. Kayserispor, Mersin İdman Yurdu, Yozgat 1959 Spor ve son olarak Tire 2021 Spor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Onur Kaya ile anlaşmaya varılmıştır. İki tarafa da hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Kayserispor'da futbola başlamıştı - İşte yeni adresi!

Onur Kaya: Elimden geleni yapacağım

'Piranha' lakabıyla tanınan tecrübeli orta saha oyuncusu Onur Kaya, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, elinden geleni yapacağını ifade etti.