Kayserispor'da futbolcular antrenmana çıktı mı?

Geçtiğimiz hafta futbolcuların kazan kaldırmasından ötürü 3 gün antrenman yapılmamıştı. Futbolculara 1 Kasım'da ödemeler için söz verildi. Futbolcular da bu söz sonrasında antrenmana çıkmıştı. Bu hafta Silivrispor ile kupa maçında karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, ara vermeden çalışmalara başladı. Detaylar Kayseri Anadolu haberde...

Kayserispor'da futbolcular antrenmana çıktı mı?

Geçtiğimiz hafta futbolcuların kazan kaldırmasından ötürü 3 gün antrenman yapılmamıştı. Futbolculara 1 Kasım'da ödemeler için söz verildi. Futbolcular da bu söz sonrasında antrenmana çıkmıştı. Bu hafta Silivrispor ile kupa maçında karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, ara vermeden çalışmalara başladı. 

Süper Lig'in 10. haftasında Hatayspor'u 1-0 yenerek üç puanın sahibi olan Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası yolunda ilerlemeye odaklandı. Bu hafta oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında Sarı-Kırmızılılar, Silivrispor'a karşı mücadele edecek. Sinan Kaloğlu’nun yönetiminde ilk galibiyetini alan ve 8 puana ulaşarak nefes alan takım,çıkışını sürdürmek istiyor..

Silivrispor maçı öncesinde hazırlıklar başladı

Kayserispor, 30 Kasım Çarşamba günü Silivrispor’a konuk olacak. Saat 13.00’te başlayacak olan maç için hazırlıklara başlayan takımda, oyuncuların moralli oldukları gözlendi. Süper Lig'deki 6 aylık galibiyet hasretine son vererek moral bulan Sarı-Kırmızılılar, kupada da iddialı..

 Yedek ağırlıklı kadro çıkacak!

Kayserispor teknik direktörü Sinan Kaloğlu’nun, kupa maçında daha çok yedek oyunculara şans vermesi bekleniyor. Genç çalıştırıcının as kadroyu dinlendirmek ve genç oyunculara fırsat tanımak istediği öğrenildi.