Kayserispor'da genel kurul heyecanı - Aday çıkar mı? İşte yanıtı!

Kayserispor camiasını genel kurul heyecanı sardı. Sarı-Kırmızılı kulüp, 8 Eylül'de seçimli olağanüstü genel kurulu yapacak. Kayserispor taraftarı Sporadamı6'dan önemli bir yorum geldi. Taraftar, aday çıkmayacağını iddia etti. Kayserispor'da aday çıkmazsa Ali Çamlı devam eder mi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde...

Kayserispor'da genel kurul heyecanı - Aday çıkar mı? İşte yanıtı!

Kayserispor'da taraftarı 8 Eylül'de yapılması planlanan seçimli olağanüstü genel kurul heyecanı sardı. Sarı-Kırmızılı kulübü yakından takip eden ve yorumlarıyla dikkat çeken Sporadamı6 isimli bir taraftar, 8 Eylül Pazar günü yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulu yine farklı bir açıdan değerlendirdi. Sporadamı6, genel kurulda başkanlık için yeni bir aday çıkmayacağını iddia etti. 

Sporadamı6: Mevcut yönetim için büyük bir avantaj

Sporadamı6, Kayserispor'da geçmiş yıllarda yaşanmış olayları hatırlatarak, "Kayserispor tarihinde, genel kurula gelmeyen rahmetli Recep Mamur başkan seçildi. Bu genel kurulda da benzer bir durum yaşanabilir ve Ali Çamlı başkan olarak kalabilir. Üstelik transfer tahtasının kapalı olması da mevcut yönetim için büyük bir avantaj. Borç ödeme açısından ciddi başarılar elde edildi" diye yorum yaptı.

Kayserispor'da belirsizlik devam ediyor

Başkan Ali Çamlı’nın Sivasspor yenilgisi sonrası istifa etmesi, bunun yanı sıra kulübe önemli maddi katkı sağlayan altyapıdan sorumlu yönetici Samet Koç'un da görevinden ayrılması, belirsizliği ikiye katladı. Sporadamı6 isimli koyu bir Kayserispor taraftarı kulübün geleceği hakkında yeni bir bakış açısı sunarak yine fark oluşturdu.