Kayserispor'da geri sayım başladı!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrası istifasını sunmasının ardından 22 Ağustos'ta düzenlenecek basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. Çamlı'nın temlik ve genel kurul hakkında önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Kayserispor'da geri sayım başladı!

Kayserispor’un, Sivasspor ile oynadığı maçın ardından istifasını sunan Başkan Ali Çamlı, 22 Ağustos Perşembe günü saat 11:00’de düzenlenecek basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Çamlı’nın, toplantıda gündeminin eski Başkan Berna Gözbaşı’nın kulübün alacaklarına koyduğu temlik olması bekleniyor. Çamlı, Sivas yenilgisi sonrasında yaklaşık 20 dakikalık uzun bir açıklama yaparak, sert sözler sarf etmişti. Toplantıda, Çamlı’nın temlik hakkında ayrıntılı açıklamalar yapması bekleniyor.

Sağlık sorunları nüksetti

Başkan Ali Çamlı, sağlık sorunlarının iki kez nüksettiğini belirterek, yeni dönemde görev almayacağını açıkladı. Toplantıda bu konuya dair bir dosya şeklinde açıklama yapacak olan Çamlı, menajerlere ödenen ücretlerin fazlalığına da dikkat çekmişti. Toplantıya yoğun bir katılım bekleniyor.

Kayserispor'da geri sayım başladı!

Çamlı: Utanacaklar

Başkan Çamlı, “Bu kulübü bu hale getirenlerin yüzleri kızaracak, utanacaklar. Eğer utanacak bir yüz varsa. Bugün itibarıyla genel kurul kararı alıyorum, bu hale getirenleri sahneye davet ediyorum. Buyursunlar, yönetsinler. Bu sosyal medya kabadayıları var ya, gelecekler bu kulübü yönetecekler. Bundan sonraki süreçte burayı pis edenleri temizlemeye davet ediyorum” diye sert ifadelerde bulunmuştu.