Kayserispor'da herkes tatilde!

Kayserispor'da futbolculara 4 günlük izin verildi. Takım, perşembe günü akşam toplanarak, Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başlayacak. Yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu, takım analizi ve sistem çalışmalarına başladı. Genç çalıştırıcı nasıl bir sistem kuracak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da herkes tatilde!

Kayserispor’da yoğun maç trafiğinin ardından futbolculara 4 günlük izin verildi. Futbolcular, bu süreyi aileleriyle birlikte tatil yaparak değerlendiriyor. Geçtiğimiz hafta Burak Yılmaz’ın istifasıyla teknik direktörlük koltuğuna oturan Sinan Kaloğlu, takımın başında ilk kez kulübede görev yapacak. Kaloğlu, futbolcular izinli olsa da ekibiyle birlikte analiz çalışmalarına başladı.

Kaloğlu'nun sistemi nasıl olacak?

Sinan Kaloğlu, göreve geldikten sonra kolları sıvadı. Genç çalıştırıcı ilk iş olarak takımın mevcut yapısını öğrenmeye çalışıyor. Detaylı bir şekilde analiz etmeye başlayan genç teknik direktörün, futbolcuların özelliklerine göre yeni bir sistem kurmaya hazırlandığı öğrenildi. Kaloğlu'nun özellikle defans hattında yapılacak değişikliklere ağırlık vermesi bekleniyor. Kayserispor’un geçiş oyununda yaşadığı sorunları da tespit eden Kaloğlu, bu aksaklıkları gidermek için yoğun bir mesai harcıyor.

Kayserispor'da herkes tatilde!

Defans hattına dokunuş bekleniyor

Takımın özellikle defansif zaaflarına odaklanan Kaloğlu’nun, öncelikli hedefi: bu bölgede daha sağlam bir yapı oluşturmak olacak. Yapacağı taktiksel düzenlemelerle takımın savunma hattını güçlendirmeyi amaçlayan Kaloğlu, aynı zamanda geçiş oyununda da sıkıntıları tespit etti. Takım hücuma geçerken savunmayla forvet arasındaki yaşanan sıkıntılar baş göstermişti. Kaloğlu'nun hem savunma hem de hücum anlamında bloklar arasındaki kopukluklar üzerinde de çalıştığı öğrenildi. Kayserispor, yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu ile birlikte perşembe günü antrenmanlara başlayacak.