Kayserispor'da kayıp aranıyor!

Kayserispor'un İranlı futbolcusu Majid Hosseini, sakatlığı nedeniyle kampa katılamadı. Hosseini'nin ne zaman döneceği merak konusu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da kayıp aranıyor!

Kayserispor’un İranlı savunma oyuncusu Majid Hosseini, kayıplarda.

İranlı, hala yeni sezon hazırlık kampına katılamadı. 19 Ocak 2024 tarihinde oynanan İran-Hong Kong maçında yaşadığı sakatlık, tecrübeli futbolcunun sahalardan uzak kalmasına neden oldu. Sol ayak bileği iç yan bağlarında (deltoid ligament) yaralanma ve ödem tespit edilen Hosseini'nin tedavi süreci halen devam ediyor.

Kayserispor'da kayıp aranıyor!

Yokluğu fazlasıyla hissedilmişti

Hosseini'nin sakatlığı, Kayserispor'un savunma hattında ciddi sıkıntılara yol açtı. Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünde sahalardan uzak kalan tecrübeli savunmacının yokluğu, takımın performansını olumsuz etkiledi. Bu yük de kaleci Bilal'e yansıdı. Sarı-Kırmızılı ekip, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedeflerken, Hosseini'nin ne zaman döneceği belirsizliğini koruyor. Kayserispor taraftarları, Hosseini’nin bir an önce iyileşip sahalara dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Kayserispor'da kayıp aranıyor!

Sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor

Majid Hosseini’nin Kayserispor ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Kulüp yönetimi ve teknik ekip, tecrübeli oyuncunun tedavi sürecini yakından takip ediyor. Hosseini'nin yokluğunda defans hattında alternatif çözümler aranıyor, fakat geçtiğimiz sezon bulunamamıştı. Ne Kolovetsios ne de Arif, İranlının yokluğunda beklenen performansı gösterememişti. Diğer yandan Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde kendi tesislerinde sürdürüyor.