Kayserispor'da Mehdi Bourabia devam edecek mi?

Kayserispor'un Faslı futbolcusu Mehdi Bourabia, yeni sezonda devam edecek mi? Faslı futbolcunun kalması için Başkan Ali Çamlı, önümüzdeki günlerde masaya oturacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Mehdi Bourabia devam edecek mi?

Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia'ya devam edecek mi?

Devre arasında Frosinone'den kiralanan Bourabia, 3 kritik gol atarak takıma önemli katkı sağladı. Takıma uyum süreci biraz zaman alan, fakat İlerleyen haftalarda gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazanan 32 yaşındaki oyuncu, Türkiye'de daha önce Konyaspor forması da giymişti.

Başkan Ali Çamlı, Mehdi Bourabia ile masaya oturacak

Kayserispor formasıyla 11 maçta 3 gol atan Bourabia'nın, takımda kalmaya sıcak baktığı öğrenildi. Özellikle uzaktan attığı gollerle dikkat çeken tecrübeli oyuncuyla Başkan Ali Çamlı'nın masaya oturacağı ve bonservisinin alınarak yeni bir sözleşme imzalanacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Mehdi, Hatayspor, Trabzonspor ve Pendikspor maçlarında fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 

Bourabia'nın kalıp kalmayacağı merak edilirken, Sarı-Kırmızılı takımda tek düşünce Konyaspor maçı. Kayserispor, bu maçı kazanıp, kümede kalmayı garantileyerek, yeni sezonun planlamasına başlayacak.