Kayserispor'da milli gurur!

Kayserispor'da milli gurur! U18 Millî Takımı'na Kayserispor'dan 4 futbolcu davet edildi. Mustafa Tarık Obut, Kayra Cihan, Enes Melih Gökçek ve Necip Özer, U18 Milli Takımı'na seçilerek kulüplerini gururlandırdı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor'da milli gurur!

Kayserispor, milli takımlara oyuncu göndermeye devam ediyor.

Kayserispor'da 4 oyuncu Milli Takıma davet edildi

Sarı-Kırmızılı kulüpten U18 Milli Takımı’na toplamda 4 futbolcu davet edildi. U18 Milli Takımı’nın hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı. Kayserispor’dan, Mustafa Tarık Obut, Kayra Cihan, Enes Melih Gökçek ve Necip Özer, kamp için çağrıldı. Futbolcular, 11-16 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek kamp için 11 Ağustos Pazar günü saat 18.00’de bir araya gelecekler.

Kayserispor'da milli gurur!

Altyapıya Verilen Önem

Kayserispor’un, altyapısına verdiği önemi bir kez daha gösterdiği bu davet, kulübün geleceğini sağlamlaştırma çabalarının bir parçası. Futbolcular, Teknik Direktör Uğur İnceman’ın gözüne girerek milli formayı terletmeyi hedefliyor. Kayserispor, yaş kategorilerindeki milli takımlara oyuncu göndermeye devam ederek, genç yeteneklerini desteklemeyi sürdürüyor.

Baran Ali Gezek ve Muhammed Eren Arıkan da U19 Milli Takımının değişmezi oldu

Kayserispor'dan Baran Ali Gezek ve Muhammed Eren Arıkan, U19 Milli Takımında gösterdikleri performansla dikket çekmiş ve Kayseri'ye gurur yaşatmıştı. Teknik direktör Burak Yılmaz'ın, bu oyuncuların gelişimini yakından takip etmesi de artı bir motivasyon kaynağı oldu.