Kayserispor'da o futbolcu yardımcı antrenör mü oluyor?

Kayserispor'un Yunan futbolcusu Dimitrios Kolovetsios, transfer tahtasının açılması durumunda yardımcı antrenör olarak Burak Yılmaz'ın ekibine katılması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da o futbolcu yardımcı antrenör mü oluyor?

Kayserispor’un 2020 yılında Panathinaikos’tan transfer ettiği Dimitrios Kolovetsios, taraftarın en çok sevdiği futbolcuların başında yer alıyor.

Futbol sahasında olduğu gibi sosyal hayatta da cana yakınlığı, samimiyeti ve efendiliğiyle büyük beğeni toplayan Yunan futbolcu, kısa sürede Kayserispor taraftarlarının gönlünde taht kurdu. Hırs, tecrübe ve isteğiyle takıma büyük katkı sağlayan Kolovetsios, özellikle genç oyuncuların gelişiminde büyük rol oynuyor. Defansta Arif Kocaman’ın gelişiminde büyük emeği olan Yunan stoper, geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla 23 maça çıktı. Majid Hosseini ve Julian Jeanvier’in yokluğunda elinden geleni yapan tecrübeli futbolcu, 4 yıllık süreç içinde 100 maçtan fazla ter döktü.

Kayserispor'da o futbolcu yardımcı antrenör mü oluyor?

Transfer tahtasının açılması durumunda antrenörlük yapması bekleniyor

Kolovetsios’un, transfer yasağının kalkması durumunda teknik direktör Burak Yılmaz’ın ekibine katılması bekleniyor. Transfer tahtasının açılmasıyla birlikte yardımcı antrenörlük görevine geçiş yapması beklenen Kolovetsios, saha içindeki tecrübesini ve liderlik vasıflarını teknik ekibe de taşıması bekleniyor.

Kayserispor'da o futbolcu yardımcı antrenör mü oluyor?

Genç oyunculara yol gösteriyor

Dimitrios Kolovetsios, Kayserispor’da sadece bir futbolcu olarak değil, aynı zamanda genç oyunculara yol gösteren göstermesiyle de gönüllerde taht kuruyor. Özellikle defans oyuncularının gelişiminde büyük katkı sağlayan Kolovetsios, saha içi ve dışında örnek bir isim olarak kısa zamanda büyük sevgi kazandı. Kolovetsios’un sosyal hayatındaki cana yakınlığı ve efendiliği, taraftarlar arasında büyük beğeni topluyor.