Kayserispor'da o oyuncu kurban mı seçildi?

Kayserispor'dan ayrılan teknik direktör Burak Yılmaz, istifasını daha önce mi kurguladı? Genç çalıştırıcı, Çağdaş Atan'ın yolundan mı ilerliyor? Gitme nedeni transfer yasağı mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da o oyuncu kurban mı seçildi?

Kayserispor’un sahasında Beşiktaş’a mağlup olması moralleri alt üst etti. Kayserispor'dan ayrılan teknik direktör Burak Yılmaz, istifasını daha önce mi kurguladı? Genç çalıştırıcı, Çağdaş Atan'ın yolundan mı ilerliyor? Gitme nedeni transfer yasağı mı? 

Kayserispor'da o oyuncu kurban mı seçildi?

Çağdaş Atan da aynısını yapmıştı

İlk yarısında rakibine karşı kafa kafaya oynayan Sarı-Kırmızılı takımda istifasını veren Burak Yılmaz, genç futbolcu Baran Ali Gezek’i kurban olarak mı seçti? Geçtiğimiz sezon Çağdaş Atan da Galatasaray maçında Baran Ali Gezek’e ilk 11’de şans vermişti. Genç oyuncunun yaptığı hatalardan dolayı da Atan eleştiri oklarına hedef olmuştu. Burak Yılmaz’ın, elinden birçok rotasyon oyuncusu olmasına karşın, Baran Ali Gezek’i Beşiktaş maçında sahaya sürmesi aynı düşünceyi akıllara getirdi.

Kayserispor'da o oyuncu kurban mı seçildi?

Gitmek için zemin mi hazırladı?

Birçok sporsever, Burak Yılmaz’ın, takımdan ayrılmayı kafasına daha öncesinde koyduğu ve gitmek için bahane ortaya sürmesi için böyle bir değişikliğe gittiği yorumlandı. Genç çalıştırıcı, hata yapan ve Gedson Fernandes’in golüne sebep olan Baran Ali Gezek’i yanına çağırmış ve alnından öpmüştü. Bu durum da yine birçok sporsever tarafından samimiyetsiz bir davranış olarak yorumlandı. Bu hareketin ardından Yılmaz, Baran Ali Gezek’i oyundan almasıyla dikkat çekti.