Kayserispor'da Olivier Kemen oynayacak - Peki Ali Karimi ve Miguel Cardoso ne durumda? 

Kayserispor, Olivier Kemen'in iyileşmesiyle moral buldu. Sarı-Kırmızılılar, 2 Ekim Pazertesi günü Rams Başakşehir ile kritik bir maça çıkacak. Kayserispor'da Ali Karimi ile Miguel Cardoso'nun son durumları ne? Taraftar desteğiyle Çağdaş Atan'ın takımı Rams Başakşehir'i puansız göndermeyi planlayan Sarı-Kırmızılı takımda sakatlık raporu ne durumda? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da Olivier Kemen oynayacak - Peki Ali Karimi ve Miguel Cardoso ne durumda? 

Kayserispor taraftarları, Olivier Kemen'in iyileşip takımla antrenmanlara başlamasının sevincini yaşarken; Ali Karimi ve Miguel Cardoso’nun durumları ne durumda? Sarı-Kırmızılı takım, 2 Ekim Pazartesi günü sahasında, Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Rams Başakşehir'i ağırlayacak. 
Geçen hafta Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 yenilen Kayserispor, taraftar desteği ile Başakşehir engelini kayıpsız aşıp, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Ali Karimi antrenmanlara başladı, ancak ağrıları nedeniyle Başakşehir maçında oynamayacak. Cardoso ise, uzun süreli sakatlıktan sonra geri döndü, fakat oynayıp oynamayacağı konusunda bir karar verilmedi. Cardoso’nun durumuna sağlık ekibi karar verecek. Maç ve antrenman eksiği olan Portekizlinin kadroya alınıp, Teknik direktör Recep Uçar’ın ihtiyaca göre son dakikalarda şans vermesi bekleniyor.
Maç, RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 20:00'de başlayacak ve Halil Umut Meler düdük çalacak. Teknik direktör Recep Uçar’ın, Başakşehir maçına nasıl bir kadro çıkaracağı merakla bekleniyor. 
Kayserispor ile Başakşehir FK arasındaki bu kritik mücadele, özellikle  taraftar açısından büyük önem taşıyor. Sarı-Kırmızılı takım, saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanıp, yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.