Kayserispor'da onlar dönüyor! Spor Haberleri

Kayserispor'da Milli aranın ardından Majid Hosseini ve Julian Jeanvier'in dönmesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılılarda defans hattı daha da güçlenecek. Bu oyuncuların son durumları nasıl? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da onlar dönüyor! Spor Haberleri

Kayserispor’da geçtiğimiz sezonun sonuna doğru başlayan hızlı düşüş sürüyor. Yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu, bu tabloyu tersine çevirebilecek mi?

Sarı-Kırmızılılar, son haftalardaki olumsuz gidişatı tersine çevirmek istiyor. Son 22 maçta, 3 galibiyet, 10 beraberlik tüm dengeleri alt üst etti. Bu düşünün sebebi yaşanan sakatlıklar olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezondan bu yana yaşanan sakatlıklar nedeniyle özellikle savunmada büyük sıkıntı yaşayan Kayserispor'da, Majid Hosseini ve Julian Jeanvier’in iyileşmesi moralleri ikiye katladı. 

Kayserispor'da onlar dönüyor! Spor Haberleri

Majid Hosseini iyileşti, ama...

İranlı stoper Majid Hosseini, sakatlıktan kurtuldu. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla takımın defans hattının önemli isimlerinden biri olan Hosseini, yaklaşık 10 aydır takımdan uzak kaldı. İran Milli Takımı’nda geçirdiği sakatlığın ardından uzun bir süre sahalardan uzak kalan tecrübeli futbolcunun Milli aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Hosseini’nin yokluğu Kayserispor savunmasında ciddi bir zafiyet oluşturdu. Onun yokluğunda takım, bireysel hatalar nedeniyle kritik puanlar kaybetti.

Hosseini tam hazır değil

Milli ara sonrasında takımla birlikte çalışmalara başlaması beklenen Hosseini’nin, Gaziantep FK maçında yedek kulübesinde yer alması bekleniyor. Oyuncunun tam olarak eski formuna kavuşması biraz zaman alabilir. İranlının eski formuna kavuşması ve 11'de yer alması için en az 5 haftaya ihtiyacı var. Teknik direktör Sinan Kaloğlu ve sağlık ekibi, İranlı oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

Jeanvier de dönüş yolunda

Kayserispor’un bir diğer tecrübeli savunmacısı Julian Jeanvier de sakatlığı nedeniyle birkaç maç sahalardan uzak kaldı. Ginelinin yokluğunda savunmada yaşanan sıkıntılar baş gösterdi. Jeanvier’in de kadroya dönecek olması yüzleri güldürdü. Jeanvier’in Gaziantep FK maçında büyük bir ihtimal sahada olması bekleniyor. 

Kayserispor'da onlar dönüyor! Spor Haberleri

Defans hattı güçleniyor

Bu iki oyuncunun kademeli olarak takıma dönecetk olması Kayserispor’un defans bölgesinde büyük güç katacak. Sarı-Kırmızılıların, son haftalarda yaşanan puan kayıplarının sürekli defans hatalarından kaynaklanması bardağı taşıran son nokta olmuştu. Bu iki önemli ismin kadroya katılmasının ardından, takımın yeniden çıkışa geçilip, eski günlerine ulaşması bekleniyor.