Kayserispor'da rekor bekleniyor!

Kayserispor, 2024-2025 sezonunda taraftarına güveniyor. Yeni sezon öncesi loca satışlarına büyük ilgi var. Stadyum ve Tesisler Sorumlusu Süleyman Akın, eski loca sahiplerine öncelik verdiklerini ve yoğun talep aldıklarını kaydetti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayserispor'da rekor bekleniyor!

Kayserispor, bu sezon da taraftar desteğiyle başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor. 

Sarı-Kırmızılı kulüpte, daha önce hiç görülmemiş bir şekilde loca satışlarına yoğun bir ilgi var. Stadyum ve Tesisler Sorumlusu Süleyman Akın, loca satışları hakkında açıklamalarda bulundu. Akın, 'Locaların satışı başladı. Yönetim olarak önceliği eski loca sahiplerine verme kararı aldık. Kayseri’den ve yurt dışından birçok loca talebi var. Büyük Kayserispor taraftarına kulüp olarak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz’ dedi. 

Kayserispor'da rekor bekleniyor!

Öncelik loca sahiplerine verilecek

Kayserispor’dan yapılan açıklamada da, "2024-2025 sezonu öncesinde loca sahiplerimiz için localarını yenileme süreci başlamıştır. 24.06.2024 - 01.07.2024 tarihleri arasında loca yenileme işlemleri için Stadyum ve Tesisler Sorumlusu Başkan Yardımcımız Süleyman Akın ile iletişime geçebilirsiniz. İrtibat Numarası: 0541 317 07 84" denildi.

Geçtiğimiz sezon ekonomik sıkıntılar çeken Kayserispor, Loca satışlarından elde edilecek gelirle, az da olsa nefes alacak. Taraftarların yeni sezon öncesinde gösterdiği yoğun ilgiden dolayı yönetimin yüzü gülüyor.