Kayserispor'da seçim var, ama...

Kayserispor'da yaklaşan genel kurul öncesinde büyük bir sessizlik hakim. Başkanlık için belirsizlik devam ederken, Ali Çamlı'nın istifasının ardından henüz bir aday çıkmadı. Genel kurul 8 Eylül'de yapılacak, yeterli çoğunluk sağlanmazsa 15 Eylül'de tekrar edilecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da seçim var, ama...

Kayserispor’da yaklaşan Genel Kurul öncesi belirsizlik devam ediyor. Sarı-Kırmızılı kulüpte çıt sesi çıkmıyor. Başkan Ali Çamlı, Sivasspor yenilgisinin ardından istifa ederek seçimli olağanüstü genel kurul kararı almıştı.

Başkan Çamlı, 'Devam etmeyeceğim' demişti

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, "Kayserispor’da devam etmeyeceğim" diye net bir ifade ile açıklamalarda bulunmuştu. Ancak şu ana kadar kulüp başkanlığı için herhangi bir aday çıkmadı. Bu belirsizlik sonucu, Ali Çamlı’nın, aday çıkmaması halinde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Kayserispor'da seçim var, ama...

Berna Gözbaşı ile gerginlik yaşanmıştı

Başkan Ali Çamlı’nın istifasının ardından düzenlediği basın toplantısında, eski başkan Berna Gözbaşı sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. İkili arasında sosyal medyada atışmalar yaşansa da, son dönemde her iki taraf da sessizliğe büründü. Ali Çamlı, Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Kaos ve stres yok" diyerek, kulüpte yaşanan soğuk savaşa son vermişti. Ne Çamlı ne de Gözbaşı, yeni dönem için başkanlıkla ilgili herhangi bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmıyor.

Kayserispor'da seçim var, ama...

Berna Gözbaşı ne demişti?

Başkan Ali Çamlı'nın yaptığı basın toplantısında eski Başkan Berna Gözbaşı, "Çalışmak ve emek vermek gerekir. Zamanında nasıl ki biz bu takımı küllerinden yeniden ateşledik ve başarılarıyla Türkiye’nin en fazla  konuşulan takımı yaptık, gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun" demişti. Gözbaşı, kendisine yönelik yapılan iddialar üzerinden de belgelerle açıklamada bulunmuştu. 

Kayserispor'da seçim var, ama...

Sedat Kılınç ve Samet Koç'un da adı geçmişti

Öte yandan, iş insanı Sedat Kılınç ve kısa süre önce istifasını veren Samet Koç isimleri de başkanlık için adı geçmişti. Bu isimler de resmi bir adım atmadı. Taraftarın bir kısmı özellikle Sedat Kılınç'ın gelmesini istiyor.

Kayserispor'da seçim var, ama...

Kayserispor Genel Kurulu ne zaman?

Kayserispor’un seçimli olağanüstü genel kurulu, 8 Eylül Pazar günü saat 11.00'de Kadir Has Kültür Sanat Merkezi Salonu'nda yapılacak. Yeterli çoğunluğun sağlanmaması halinde, ikinci toplantı 15 Eylül tarihinde aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.