Kayserispor'da Sinan Kaloğlu ile görüşme yapıldı! Anlaşma sağlandı mı? Kayserispor haberleri

Kayseri Anadolu Haber'in ilk olarak duyurduğu Sinan Kaloğlu ile resmi görüşme yapıldı. Başkan Ali Çamlı, bu görüşme sonrasında neler söyledi? Sinan Kaloğlu ile anlaşma sağlandı mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor'da Sinan Kaloğlu ile görüşme yapıldı! Anlaşma sağlandı mı? Kayserispor haberleri

Kayserispor’da sıcak gelişme yaşanıyor. İlk olarak Kayseri Anadolu Haber’in duyurdu Sinan Kaloğlu ile resmi görüşme yaşandı. Genç teknik direktör ile anlaşma sağlandı mı? Binlerce Kayserispor taraftarı kulüpten gelecek haberi merakla bekliyor. 

Şu an için resmi bir anlaşma sağlanmadı. Kayserispor yönetimi ve Sinan Kaloğlu’nun şartları bir kez daha değerlendireceği öğrenildi. Yönetimin gün içinde yeni teknik direktörü açıklaması bekleniyor. İlk olarak teklifi Recep Uçar’a götüren Kayserispor’da Sinan Kaloğlu’nun başarılı olup olmayacağı tartışılmaya başlandı.

Kayserispor'da Sinan Kaloğlu ile görüşme yapıldı! Anlaşma sağlandı mı? Kayserispor haberleri

Taraftarlar Sinan Kaloğlu ismini nasıl değerlendirdi? 

Başkan Ali Çamlı, “Sinan hocamızla görüştük. Ama, şu an için anlaşma sağlanmadı. Hem biz hem de kendisi şartları değerlendirecek. Sonrası için İnşallah doğru olan kararı vereceğiz” diye konuştu. Kaloğlu’nun daha önce Süper Lig’de hiçbir takımı çalıştırmaması dikkatlerden kaçmadı. Birçok sporsever de, “Sinan Kaloğlu gelecekse, o zaman Burak Yılmaz neden gitti. Sinan Kaloğlu, Kayserispor’da başarılı olamaz. Yönetim Sinan Kaloğlu’nda karar kılarsa, düştüğümüzün resmiyetidir. Sinan Kaloğlu da kim, burası deneme tahtası değil. Kayserispor’a TFF 1. Lig’de başarı diliyoruz. Kayserispor kesin düşer. Bu hocaları kim buralara getiriyor, anlamak mümkün değil” gibi binlerce mesaj paylaşıldı. 

Başkan Ali Çamlı’nın, başka teknik direktörlerle de görüşme yapacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.