Kayserispor'da sular durulmuyor!

Kayserispor'da Berna Gözbaşı'nın, eski başkan Ali Çamlı'nın istifasının ardından kendisi hakkında yaptığı iddialara yanıt vermeye devam ediyor. Gözbaşı, menajerlik bedelleri hakkında yeni bir paylaşımda bulundu.

Kayserispor'da sular durulmuyor!

Kayserispor’da Başkan Ali Çamlı’nın istifasının ardından, eski Başkan Berna Gözbaşı hakkında sarf ettiği sözler gündemden düşmüyor.

Gözbaşı, sosyal medya hesabından kendisi hakkındaki iddialara tek tek yanıt veriyor. Gözbaşı, X'ten yaptığı ilk paylaşımında, 'Kayserisporumuz büyük bir camiadır. Sorunlar olur, ama bu camia üstesinden bir şekilde gelmesini bilir. Bu işler 'mahvolduk' edebiyatıyla, şovla, tehditle, özellikle her ortamda tarafıma edilen küfürlerle, yetmedi mobbingle ve halkı kışkırtmakla olmaz” demişti.

Kayserispor'da sular durulmuyor!

Berna Gözbaşı, yeniden Başkanlık için mi hazırlanıyor?

Başkanlığı bıraktıktan sonra aylardır Kayserispor ile ilgili sessiz kalan Gözbaşı, bu paylaşımlarla dikkat çekiyor. Gözbaşı, yeniden başkanlığa yeşil ışık yaktı. Başkan Ali Çamlı’nın açıklamalarına yanıt veren Gözbaşı, özellikle menajerlik bedelleri konusundaki iddialara sert çıkarak. belge ile doğrulanması gerektiğine vurgu yaptı. Çamlı, basın toplantısında, Gözbaşı’nın başkanlık dönemi boyunca menajerlere 9.5 milyon Euro ödendiğini ileri sürmüştü.

Kayserispor'da sular durulmuyor!

Gözbaşı'dan sert yanıt: Başarısızlığı iftiralarla örtmeyin!

Gözbaşı, bu iddialara karşı şu şekilde yanıt verdi: 'Başarısızlığı iftiralarla örtmeyin! 9.5 milyon Euro menajerlik bedelini belgesiyle ispatlayın, yapamazsınız çünkü bu da niceleri gibi yalan. Dürüst olup başarıya odaklanalım.” Gözbaşı'nın da Başkanlık için kolları sıvayacağı ve Ali Çamlı gibi geniş bir basın toplantısı düzenleyeceği gelen bilgiler arasında yer aldı.