Kayserispor'da tarihe geçti!

Kayserispor'a 2021-2022 sezonunda transfer edilen Kevin Luckassen, gol atamayan tek forvet olarak tarihe geçti. Hollandalı oyuncunun Kayserispor'daki performansı hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da tarihe geçti!

Kayserispor’a 2021-2022 futbol sezonunda Romanya’nın FC Viitorul takımından transfer edilen Kevin Luckassen, tarihe geçti.

Sarı-Kırmızılı takıma transfer olup da gol atamayan tek forvet olarak dikkat çeken Kevin Luckassen, büyük hayal kırıklığı yaşattı. Hollandalı forvet, Kayserispor’a 800 Bin Euro bedelle transfer edilmişti. Luckassen, Kayserispor formasıyla bir gol attı, ancak, Hollandalının Antalyaspor maçında attığı gol, VAR kararıyla iptal edilmişti. Luckassen’in bu gol sevinci kursağında kalmıştı. Güçlü fiziğine rağmen gol noktalarında etkisiz kalan Luckassen, Kayserispor'da beklentileri karşılayamamıştı.

Kayserispor'da tarihe geçti!

Wilfried Kanga ile benzirliği başarısızlığı oldu

Kayserispor’daki başarısız performansının ardından, Luckassen en son Romanya’nın UTA Arad takımında forma giydi. Burada 17 maça çıkan Hollandalı forvet, 4 gol ve 2 asistle biraz olsun performansını toparlamaya çalıştı. Kayserispor taraftarları için Luckassen, Wilfried Kanga ile birlikte kulüp tarihindeki en başarısız futbolculardan biri olarak hafızalara kazındı.

Kayserispor'da tarihe geçti!

Kevin Luckassen, şu an boşta bulunuyor. Kayserispor’daki performansı, başarısızlığı ile unutulmayacak Luckassen, Kayserispor'da 14 maçta 534 dakike forma giydi.