Kayserispor'da yasak kalkarsa kaç transfer yapılacak?

Kayserispor taraftarları, yeni sezon öncesi heyecanla bekliyor. FIFA'nın verdiği yeni transfer yasakları nedeniyle 7 dosyadan dolayı transfer yapılamıyor. Başkan Ali Çamlı, İsviçre'den gelecek habere göre hareket edecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da yasak kalkarsa kaç transfer yapılacak?

Kayserispor taraftarları, yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Sarı-kırmızılı takımdan bu sezon daha yüksek bir performans bekleniyor. Şu an tek sıkıntı FIFA’nın verdiği transfer yasakları. Bu nedenle yönetimin eli kolu bağlanmış durumda. Yeni sezon öncesi şu ana kadar yeni transferler yapılamadı. Yönetim, bu konuda yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Kayserispor'da yasak kalkarsa kaç transfer yapılacak?

Yasak kalkarsa 4 nokta atışı transfer yapılacak

Gün içinde FIFA, ‘transfer yasağı' sayfasını güncellemişti. Listede 4 dosya görünürken, 3 transfer yasağı daha eklendiği dikkat çekti. Toplamda 7 adet dosyadan transfer yasağı bulunan Kayserispor'da Olivier Kemen’in haksız sözleşme feshinden dolayı gelen 2 dönem ‘kaldırılamaz’ transfer yasağı da listede yer aldı. Kulüp Başkanı Ali Çamlı, transfer yasağının kaldırılması için İsviçre'den gelecek haberi bekliyor. Mevcut kadro korunurken, transfer yasağının kalkması durumunda 4 önemli transfer yapılması planlanıyor.

Kayserispor'da yasak kalkarsa kaç transfer yapılacak?

İç transferin yüzde 90'ı tamam

Yönetim, iç transferde önemli yol katetti. Başkan Ali Çamlı ve yönetim, Lionel Carole, Kartal Kayra Yılmaz ve Mehdi Bourabia dışındaki tüm futbolcularla anlaşma sağlandı. Bu üç oyuncunun da büyük ölçüde anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Özellikle Kartal Kayra Yılmaz dışında kalan Lionel Carole ve Mehdi Bourabia ile de görüşmeler olumlu ilerliyor. Kartal'ın da durumu Beşiktaş'taki birinci etap kampındaki performansına bağlı olacağı ileri sürüldü. İstanbul temsilcisi bu oyuncuyu bırakmak istemiyor.

Kayserispor'da yasak kalkarsa kaç transfer yapılacak?

Ali Çamlı'nın birden çok planı var

Kayserispor’un yeni sezona daha güçlü, daha hazır bir şekilde başlaması için sıkı bir antrenman programı planlanıyor. Başkan Ali Çamlı, İsviçre'den gelecek olan yanıta göre hareket edecek. Çamlı'nın a, b ve c planının olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Transfer çalışmaları da arka planda sürüyor. Mevcut kadronun korunması olumlu olarak yorumlanırken, gelecek yanıta göre kiralanacak oyuncuların da olabileceği konuşuluyor. performansı Taraftarlar, yeni sezonun başlamasını iple çekerken, hazırlık maçlarının Erciyes ya da Kayserispor tesislerinin olup olmayacağı da henüz netlik kazanmadı.