Kayserispor'da yıldızı parlamıştı: Süper Lig'e Golle Dönüş Yaptı

Bir dönem Kayserispor'da da forma giyen Ryan Mendes, Al-Nasr SC macerasının ardından Karagümrük'e transfer oldu. Süper Lig'e 5 yıl sonra dönen Mendes, etkileyici futbolunu golle süsledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da yıldızı parlamıştı: Süper Lig'e Golle Dönüş Yaptı

Kayserispor’da da bir dönem forma giyen Ryan Mendes, Süper Lig'e muhteşem bir dönüş yaptı. Yıldız futbolcu Karagümrük formasıyla attığı golle ‘Ben geldim’ mesajı verdi. Bir dönem Kayserispor'da ter döken ve daha sonra 1.5 Milyon Euro bonservis bedeliyle Al-Nasr SC'ye transfer olan yıldız futbolcu, Türkiye'ye geri döndü.
Mendes'in Karagümrük'e transferi futbol dünyasını heyecanlandırdı. Tecrübeli oyuncu, Süper Lig sahnesine geri döner ilk karşılaşmaları fileleri havalandırarak adeta dönüşünü kutladı. Mendes, 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e golle dönmenin gururunu yaşadı.
Geçmişteki Kayserispor formasıyla da Türk futbolseverlerin ilgisini çeken oyuncu, şimdi Karagümrük formasıyla taraftarların sevgilisine geldi.Ryan Mendes'in Süper Lig'deki performansı, en dikkat çekici isimlerinden biri oldu.