Kayserispor'dan Ankaragücü'ne gidiyor!

Kayserispor ve Erciyesspor'da forma giymiş ve Karabükspor ile Konyaspor'da sportif direktörlük yapmış Seyit İçgül, Ankaragücü ile anlaşmaya çok yakın. İçgül'ün kariyerine Ankara'da devam edecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'dan Ankaragücü'ne gidiyor!

Kayserispor'da yetişen ve Erciyesspor dahil birçok takımda forma giyen futbol menajeri Seyit İçgül, Ankaragücü ile anlaşmaya çok yakın.

Futbolu bıraktıktan sonra Karabükspor ve Konyaspor’da uzun yıllar sportif direktörlük yapan İçgül, başkent temsilcisinde Emre Yıldız ile yolların ayrılmasının ardından yeni sportif direktör olarak gündeme geldi. Seyit İçgül’ün, 2 Temmuz salı günü Ankara’ya giderek, Ankaragücü ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. İçgül, Konyaspor’da çalışırken özel istek üzerine Kayseri’ye gelmiş, fakat 3 ay gibi kısa bir çalışmanın ardından eski Başkan Recep Mamur tarafından görevine son verilmişti.

Seyit İçgül’ün Emmanuel Emenike'yi keşfetmişti

Kayserispor'dan Ankaragücü'ne gidiyor!

Kayserispor ve Erciyesspor’a uzun yıllar emek veren Seyit İçgül, futbolculuk kariyerinin ardından başarılı bir şekilde spora hizmet etti. Karabükspor ve Konyaspor’da sportif direktörlük yaparak önemli başarılara imza atan İçgül, futbol dünyasına damgasını vurdu. İçgül, teknik direktör Metin İlhan ile birlikte Nijerya'dan Emmanuel Emenike'yi keşfetmiş, 40 Bin Euro'ya alınan futbolcuyu Fenerbahçe'ye 9 milyon Euro'ya satarak, Karabükspor'a büyük kazanç sağlamıştı. Seyit İçgül, en son Kayserispor'da çalışmış, ardından da sportif direktörlüğe ara vermişti.

Kayseri Anadolu Haber olarak Seyit İçgül’e Ankaragücü’ndeki yeni görevinde başarılar diliyoruz.