Kayserispor'dan ayrılacak mı?

Kocaelispor, Kayserispor'un tecrübeli oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'ı transfer listesine aldı. Kaldırım'ın futbol kariyerindeki düşüş dikkatlerden kaçmıyor. Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı Kocaelispor, devre arasında da Hasan Ali Kaldırım'ı gündemine almıştı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'dan ayrılacak mı?

Kocaelispor, Kayserispor’dan, Hasan Ali Kaldırım’a kancayı taktı.

Körfez ekibi, Sarı-Kırmızılı kulübe transfer teklifinde bulunmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takımda kötü bir sezon geçiren tecrübeli oyuncunun 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. 2009 yılında 100 Bin Euro’ya Almanya’dan Kayseri’ye gelen Hasan Ali, gösterdiği olağanüstü performansla 4 Milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. 2023 yılında yeniden Kayserispor’a dönen tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Başakşehir ve Ankaragücü’nde istediği performansı gösterememişti.

Kayserispor'dan ayrılacak mı?

Futbol kariyerinin son döneminde bulunuyor

Futbol kariyerinin son döneminde yeniden Kayserispor’a dönen Hasan Ali Kaldırım, ilerleyen yaşı ve performansındaki büyük düşüş nedeniyle, adeta tanınmaz hale geldi. Hırs ve isteğini kaybeden Kaldırım, Lionel Carole’un sakatlığında şans bulmasına rağmen geçmiş yıllardaki performansını mumla arattı. Kocaelispor, Hasan Ali Kaldırım’ın tecrübesinden faydalanmak için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılı takımda beklentileri karşılayamayan Kaldırım'ın durumu, transfer yasağına bağlı. Süper Lig'i kaldıramayan Kaldırım, transfer tahtasının açılmasıyla birlikte takımdan ayrılabilecek. 

Kayserispor'dan ayrılacak mı?

Hasan Ali Kaldırım Süper Lig'e Kayserispor'da tanıştı

Hasan Ali Kaldırım, 2009 yılında Almanya’dan Kayseri’ye transfer olduktan sonra gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.
Kayserispor taraftarları, Hasan Ali Kaldırım’ın performansındaki düşüş nedeniyle hayal kırıklığı yaşadı. Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı Kocaelispor, devre arasında da Hasan Ali Kaldırım'ı gündemine almıştı. Bakalım, bu transfer nasıl şekil alacak?