Kayserispor'dan ayrıldı - Daha fazla dayanamadı

Kayserispor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Onur Bulut, Beşiktaş'ta tutunamayarak Başakşehir FK'ya transfer oldu. Eski hocası Çağdaş Atan'ın takımında yeni bir başlangıç yapacak olan tecrübeli futbolcunun performansı merakla bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Haber'de...

Kayserispor'dan ayrıldı -  Daha fazla dayanamadı

Kayserispor’dan olaylı bir şekilde ayrılan Onur Bulut, İstanbul’da kalmayı tercih etti.

Onur, büyük umutlarla geldiği Beşiktaş'tan ayrıldı. Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş’ta tutunamadı. Beşiktaş taraftarının tepkisine daha fazla dayanamayarak takımdan ayrılan Onur Bulut, eski hocası Çağdaş Atan’ın çalıştırdığı Başakşehir FK’ya transfer oldu.

Kayserispor'dan ayrıldı -  Daha fazla dayanamadı

Kayserispor’da yükseliş, Beşiktaş’ta düşüş yaşadı

Onur Bulut, Kayserispor’da büyük bir çıkış yakalamış ve sözleşmesindeki 1 milyon Euro serbest kalma maddesiyle Beşiktaş’a transfer olmuştu. Kayserispor taraftarının büyük tepkisini çeken bu transfer, Onur’un Beşiktaş’ta beklenen performansı sergileyememesiyle sonuçlandı.

Kayserispor'dan ayrıldı -  Daha fazla dayanamadı

Başakşehir FK’da Çağdaş Atan ile bir araya geldi

Tecrübeli futbolcu, şimdi Çağdaş Atan’ın Başakşehir FK’daki başarısı için ter dökecek. Kayseri’den problemli bir şekilde ayrılan Çağdaş Atan’ın takımına transfer olması dikkat çekti. Aynı zamanda Kayserispor'dan sıkıntılı ayrılan Olivier Kemen'in de Başakşehir ile anlaşması 'Tesadüfün böylesi' dedirtti. Onur Bulut’un Başakşehir FK’daki performansı merak ediliyor.