Kayserispor'dan ayrıldı, şimdi paylaşılamıyor

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kayserispor'dan Pendikspor'a transfer olan Mame Thiam, Pendikspor'un küme düşmesinin ardından takımdan ayrılacağı gündemde. Thiam birçok Süper Lig takımının radarında…. 

Kayserispor'dan ayrıldı, şimdi paylaşılamıyor

Süper Lig’de Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Kayserispor formaları giyen Thiam, geride kalan sezonun devre arasında Kayserispor'dan Pendikspor’a transfer olmuştu. 31 yaşındaki Senegalli forvet, Pendikspor’un küme düşmesinin ardından takımla yollarını ayıracak. 

Kayserispor'dan ayrıldı, şimdi paylaşılamıyor

Süper Lig’den birçok takımın talip olduğu Thiam, adeta paylaşılamıyor. Kayserispor’dan Pendikspor’a 1,5 milyon Euro bonservisle transfer olan Thiam, sarı-kırmızılı takıma hem maddi hem de sportif anlamda katkı sağlayarak ayrılmıştı. 

Yeni sezon öncesi bir çok takımın radarında bulunan Thiam, lig tecrübesi, oynadığı takımlara katkısı ve maliyeti ile birçok takımın tercih sebebi oluyor.

Kayserispor'dan ayrıldı, şimdi paylaşılamıyor

Süper Lig’den Çaykur Rizespor, Konyaspor, Sivasspor ve Göztepespor’un talip olduğu öğrenilen Thiam ile görüşmeler devam ediyor. Son olarak Sivasspor oyuncu ile ciddi temaslara geçerken, teknik direktör Bülent Uygun'un da Mame Thiam'ı istediği öğrenildi.

Thiam'ın Sivasspor ile ilgili düşüncesi ise önümüzdeki hafta içi netlik kazanacak.