Kayserispor'dan ayrıldı, tek tesellisi bakın ne oldu?

Kayserispor'dan ayrılıp Sivasspor'a transfer olan Emrah Başsan, başarısız bir sezon geçirdi. Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Fair Play ödülüne layık görüldü. Başsan'ın tek tesellisi bu anlamlı ödül oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'dan ayrıldı, tek tesellisi bakın ne oldu?

Emrah Başsan geçtiğimiz yıl, Kayserispor’dan ayrılarak Sivasspor’a transfer oldu, ancak yeni takımıyla geçirdiği sezon beklentilerin altında kaldı. Kayserispor'da dolu dolu 2 sezon geçiren tecrübeli futbolcu, komşuda hayal kırıklığı yaşatan 1 yıl geçirdi.

Gol atma yeteneği ile tanınan Başsan, Sivasspor formasıyla bu sezon gol sevinci yaşayamadı. Başarısız bir sezon geçiren, Emrah Başsan'ın en büyük tesellisi Türkiye Futbol Federasyonu Özel Ödülü’nü kazanmak oldu. Başsan, "En Başarılı Fair Play Kariyeri - Emrah Başsan (EMS Yapı Sivasspor)" ödülüne layık görüldü.

Kayserispor'dan ayrıldı, tek tesellisi bakın ne oldu?

Kariyerinde hiç kırmızı kart görmedi

Bu ödülün gerekçesi olarak, profesyonel futbol kariyeri boyunca 448 maça çıkan Başsan'ın bugüne kadar hiç kırmızı kart görmemesi ve meslektaşları arasında en az sarı kart gören futbolculardan biri olması gösterildi. Ayrıca, futbolun diğer paydaşlarına karşı gösterdiği saygılı ve örnek davranışları da Fair Play değerleri ile örtüştüğü için bu ödüle layık görüldü.

Emrah Başsan, 2023-2024 sezonunda aldığı Fair Play bu ödülle, teselli bulmuş oldu.  Son 8 maçta sadece 176 dakika forma şansı bulan Başsan, sezonu gol atmadan tamamladı.