Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra aynı kaderi yaşadılar

Kayserispor, Burak Yılmaz yönetiminde kümede kalmayı başardı. Tolunay Kafkas ise Karagümrük yönetiminde başarısız oldu. Kafkas da Hikmet Karaman gibi aynı sezonda çalıştırdıkları takımları küme düşürme üzüntüsünü yaşadı. Süper Lig'den düşen takımlar İstanbulspor, Karagümrük FK, Ankaragücü ve Pendikspor oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra aynı kaderi yaşadılar

Süper Lig, uzun ve yorucu bir sezonun ardından tamamlandı.

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, kümede kalmayı başarırken, TFF 1. Lig’e İstanbulspor, Karagümrük FK, Ankaragücü ve Pendikspor düştü. Son olarak Karagümrük FK’yı çalıştıran Tolunay Kafkas, aynı sezonda iki farklı takımını küme düşürmenin üzüntüsünü yaşadı. Sezona Ankaragücü ile başlayan Kafkas, ayrılığın ardından Süleyman Hurma’nın çalıştırdığı Karagümrük FK ile anlaştı. Böylelikle Kafkas, aynı sezonda çalıştırdığı iki takımı da düşürmüş oldu.

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra aynı kaderi yaşadılar

Tolunay Kafkas ile Hikmet Karaman'ın kaderi aynı oldu

Hikmet Karaman da benzer bir şekilde birkaç sezon önce Yeni Malatyaspor ve Ankaragücü ile aynı kaderi yaşamıştı. Hem Tolunay Kafkas hem de Hikmet Karaman, farklı dönemlerde Kayserispor’u çalıştırmışlardı. Bu durum, 'Kayserispor’dan sonra aynı kaderi yaşadılar' yorumunu akıllara getirdi.

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra aynı kaderi yaşadılar

İstanbulspor, Pendikspor, Karagümrük FK ve Ankaragücü küme düştü

Kayserispor, 38 haftada 42 puan toplayarak sezonu 14. sırada tamamladı. Hatayspor ve Konyaspor da son hafta kümede kalmayı başardı. Öte yandan, İstanbulspor aylar önce küme düşerken, Pendikspor ve Karagümrük FK geçtiğimiz hafta, Ankaragücü ise son hafta küme düşmenin büyük üzüntüsünü yaşadı.