Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra yıldızı çabuk söndü!

Hatırı sayılır bir bonservis ücretiyle Kayserispor'dan, Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'in hızlı yükselişi ve düşüşü, futbolseverleri üzdü. Fenerbahçe'ye dönen Emre'nin, bu sezonki performansı da merakla bekleniyor. Yerli Messi, bakalım hangi takıma kiralanacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra yıldızı çabuk söndü!

Kayserispor’a, 10 yaşında Mersin’den gelen, uzun saçları, attığı çalımlar ve golleriyle ‘Yerli Messi’ lakabını alan Emre Demir’in yıldızı hızla sönüyor.

Sarı-kırmızılı takımdan dünya devi Barcelona’ya transfer olan Emre, Türkiye’de en genç gol atan futbolcu unvanıyla dikkat çekmişti. Kısa süren Barcelona macerasının ardından Fenerbahçe’ye transfer olan Emre, burada da beklentilere yanıt veremedi. Herkes ondan Arda Güler performansı beklerken, Emre, beklentileri karşılayamadı.

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra yıldızı çabuk söndü!

Barcelona macerası kısa sürdü Fenerbahçe'ye transfer oldu

Büyük umutlarla transfer olduğu İspanya devi Barcelona’da beklenen performansı sergileyemeyen Emre Demir, Altyapıda ve B takımda forma giydi, ama Xavi Hernandes'in gözüne giremedi. A takıma yükselme şansını bulamayarak, hayal kırıklığı yaşayan Emre, yeniden Türkiye’nin yolunu tuttu. Fenerbahçe’ye transfer olan Emre, burada da istediği çıkışı yakalayamadı ve kiralık olarak önce Samsunspor'a, oradan da Ümraniyespor'a gönderildi. Geçen sezon Ümraniyespor forması terleten genç futbolcu, İstanbul temsilcisinde de beklenen patlamayı yapamadı.

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra yıldızı çabuk söndü!

Fenerbahçe’ye ddöndü, ama burada da işi zor görünüyor

Ümraniyespor'dan ayrılan Emre, yeniden Fenerbahçe’ye döndü. Takımda forma rekabetinin üst düzey olduğu Fenerbahçe'de çok sayıda yıldız oyuncunun bulunması Emre’nin yeniden kiralanması sonucunu doğuracak mı? Çabuk parlayan ve aynı hızla düşüşe geçen Emre Demir’in hikayesi, futbolseverleri üzerken, gençlere de ders oldu. Kayserispor’a 2 milyon Euro kazandıran Emre, bir zamanlar büyük umutlarla Avrupaya gitmiş ve gençlerin yolunu açarak, örnek olmuştu. 

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra yıldızı çabuk söndü!