Kayserispor'dan ayrılması ne kadar mantıklı?

Kayserispor'un genç yeteneği Hayrullah Erkip'in Ankaragücü'ne kiralanması gündemde. Takımda transfer yasağıın olmasına karşın, kiralanacak olması taraftarları ikiye böldü. Taraftarlar, yönetimin bu kararını doğru bulmuyor. Hayrullah Erkip, bir dönem Beşiktaş'a transfer olmuş, ardından da yeniden Kayserispor'a dönmüştü.

Kayserispor'dan ayrılması ne kadar mantıklı?

Kayserispor’un altyapısından yetişen ve şu anda Ankaragücü’ne kiralanması konuşulan Hayrullah Erkip, takımdan ayrılacak mı? Genç oyuncunun ayrılma ihtimali, taraftarları ikiye böldü. Yönetim belirsizliği ve transfer yasağının yaşandığı bir dönemde Erkip’in takımdan ayrılması, aynı zamanda tepkilere de neden oldu. Bir dönem Beşiktaş’a transfer olan ve özel istekle geri çağrılan Erkip ile TFF 1. Lig ekibi Ankaragücü yakından ilgileniyor.

Kayserispor'dan ayrılması ne kadar mantıklı?

Hayrullah Erkip'in takımda kalması gerekiyor

Yüksek teknik kapasiteye sahip olan 21 yaşındaki genç yetenek, son birkaç yıldır sürekli kiralık olarak gönderiliyor. Şans verildiği zamanlarda, özellikle kupa maçlarında gösterdiği performansla ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu kanıtlayan Hayrullah’ın takımda kalması gerektiği düşünülüyor. Hem sağ hem de sol kanatta forma giyebilen, aynı zamanda forvet arkası 10 numara pozisyonunda da etkili olan Hayrullah Erkip’in, Kayserispor’da yaşanan belirsizlik döneminde takımdan ayrılması, mantıksız bir hareket olarak değerlendiriliyor.

Kayserispor'dan ayrılması ne kadar mantıklı?

Taraftar tepki gösteriyor

Birçok taraftar, “Zaten transfer tahtan kapalı, neden futbolcu gönderiliyor? Hayrullah gibi birçok genç oyuncuya şans verilmiyor, sonrasında da bu oyunculardan bir şey olmaz deniliyor. Bu yanlıştan acilen dönülsün” şeklinde yüzlerce yorum yaparak tepkilerini dile getirdi. Yönetimin gelen tepkiler üzerine nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.