Kayserispor'dan dev sponsorluk anlaşması!

Kayserispor, işadamı Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Metro Holding'le sponsorluk anlaşması yaptı. Sarı-Kırmızılılar, Hatayspor ile oynadıkları karşılaşmaya Metro Holding yazılı sırt formasıyla çıktı. Detaylar haberimizde...

Kayserispor'dan dev sponsorluk anlaşması!

Kayserispor’da geçtiğimiz hafta yaşanan büyük krizin nasıl çözüldüğüne dair ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı futbolcular, 3-4 aydır alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Hatayspor maçından önce antrenmana çıkmadı. Futbolcular, para krizinin çözülmemesi halinde bu karşılaşmaya da çıkmayacaklarını iletince, Kayserili üst düzey yetkililer harekete geçti. Kısa sürede para arayışına giren ve futbolcuların alacaklarını ödemeye çalışan yetkililer, İşadamı Galip Öztürk’ün sahibi olduğu Metro Holding ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Kayserispor'dan dev sponsorluk anlaşması!

Toplantı yaptılar

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın, Metro Holding Yöneticisi Eski Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver Kayseri’de bir toplantı gerçekleştirerek anlaşmanın detaylarını belirledi.

Kayserispor'dan dev sponsorluk anlaşması!

Avans alındı, kriz çözüldü

Yapılan toplantıdan sonra Kayserispor’un sırt reklam sponsoru olmasına karar verilen Metro Holding’den avans alındığı ve futbolcuların alacaklarının bir kısmının ödendiği böylece krizin şimdilik atlatıldığı öğrenildi. Anlaşmanın diğer detaylarının henüz kamuoyuna yansımadığı ilerleyen günlerde netleşeceği ifade ediliyor.

Kayserispor'dan dev sponsorluk anlaşması!

Metro Holding yatırım yapmak istiyor

Metro Holding’in Kayseri’de bazı yatırım önerileri sunduğunu, kabul görmesi halinde Kayserispor’a olan maddi desteğini artırmayı teklif ettiği de söyleniyor. Bu konudaki görüşmeleri ise Kayseri’nin üst düzey yetkilileri ile Metro Holding adına Kemal Alver yürütüyor.