Kayserispor'dan Devlet Bahçeli'ye dikkat çeken ziyaret!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve yöneticiler, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'dan Devlet Bahçeli'ye dikkat çeken ziyaret!

Sivasspor yenilgisi sonrası genel kurul kararı alıp, başkanlığı bırakacağını açıklayan Ali Çamlı ve beraberindekiler Başkent çıkarması yaptı. 

Yeni dönemde de devam etmesi beklenen Ali Çamlı, yönetim üyeleri Nurettin Açıkalın, Rıza Erkut Yurdemi ve Emir Akpınar ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Bahçeli'ye 80 numaralı forma hediyesi

Çamlı, Bahçeli'ye Osmaniye plakası olan 80 numaralı Kayserispor forması hediye etti.

Kayserispor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 'Başkanımız Ali Çamlı, Asbaşkanımız Nurettin Açıkalın, Genel Sekreterimiz Rıza Erkut Yurdemi ve Hukuk İşleri Sorumlumuz Emir Akpınar, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Ziyaretin sonunda Başkanımız Ali Çamlı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye üzerinde isminin yazılı olduğu şanlı formamızı hediye etti.'

Kayserispor'dan Devlet Bahçeli'ye dikkat çeken ziyaret!

Peş peşe ziyaretler ne anlama geliyor?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, geçtiğimiz hafta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etmişti. Daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Milli Savunma Eski Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy, kulübü ziyaret etmişti. Bunun yanı sıra Konyaspor maçı öncesi de Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, moral ziyaretinde bulunmuştu.

Üst üste gerçekleşen bu ziyaretler Ali Çamlı'nın yeniden aday olacağına dair yorumları da beraberinde getirdi.