Kayserispor'dan Shukurov açıklaması - Sözleşmedeki detay dikkat çekti

Kayserispor'da orta saha Otabek Shukurov'un Suudi Arabistan Ligi Alfayha'ya transferi gerçekleşti. Kayserispor transferi sosyal medyadan duyururken, sözleşmedeki detaydan da bahsetti. İşte o detay...

Kayserispor'dan Shukurov açıklaması - Sözleşmedeki detay dikkat çekti

Geçen sezonun devre arasında Karagümrük'ten transfer edilen Otabek Shukurov, yeni sezona da Kayserispor ile başlamasına rağmen, Arabistan ligi ekiplerinden Alfayha'ya satıldı. Yapılan anlaşmaya göre 400.000 euro bedelle satılan Shukurov'un bir diğer takıma satılması neticesinde Kayserispor'un kasasına yine para girecek.

Başka takıma giderse yüzde 30 kazanacak

28 yaşındaki orta saha Otabek Suhukurov, Alfahya'dan başka bir kulübe satılması halinde Kayserispor bu satıştan yüzde 30 pay sahibi olacak.  

Kayserispor'dan bu transfer ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; 'Profesyonel futbolcumuz Otabek Shukurov’un transferi konusunda Alfayha kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.
 
Geçen sezonun devre arasında kulübümüze bedelsiz olarak katılan Otabek Shukurov, yapılan anlaşmaya göre 400.000 euro tutarında transfer bedeli ile Alfayha kulübüne katılmıştır.

Ayrıca futbolcunun diğer bir kulübe transferi halinde kulübümüzün bu satıştan %30 payı bulunmaktadır.

Shukurov’a bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. 
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'