Kayserispor Destek Konserinde Rekor Kırıldı

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale Taraftar Derneği Organizasyonuyla unutulmaz bir destek gecesi yaşandı. Sefo ve Yener Çevik'in sahne aldığı konsere rekor katılım sağlandı. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un da katıldığı konsere toplamda 200 bin kişi katılım gösterdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Kayserispor Destek Konserinde Rekor Kırıldı

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale tarihe geçti. 
Sarı-Kırmızılı takımın tutkulu taraftar gurubu Kapalı Kale’nin organize ettiği ‘Kayserispor’a destek konseri’ büyük ilgi gördü. Unutulmaz destek gecesine katılanlar hem muhteşem bir konser izledi, hem de Kayserispor'a olan sevgisini ve desteğini büyük bir coşkuyla ortaya koydu. Kapalı Kale Taraftar Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen dev destek konser, yaklaşık 200 bin kişiyle adeta bir rekor kırıldı.

Kayserispor Destek Konserinde Rekor Kırıldı

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, taraftarların takımlarına olan bağlılıklarını göstermek ve onlara moral vermek amacıyla bir araya geldi. Konser boyunca gençler Sefo ve Yener Çevik’i izlerken, coşku dolu tezahüratlar ve Kayserispor'a destek mesajı etkinliğe renk kattı.

Kayserispor Destek Konserinde Rekor Kırıldı

Ünlü ses sanatçıları  Yener Çevik ve Sefo'nun aldığı konser, gençleri adeta coşturdu. Konserin enerjisi ve Kayserispor sevgisi, gece boyunca tüm meydanı sardı. Konserle birlikte yükselen tezahüratlar, Kayserispor'un ne kadar büyük bir aileye sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kayserispor Destek Konserinde Rekor Kırıldı

Destek konserine MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da katıldı. Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevdamız Kayseri. Bu alemle Kapalı Kale." sözleriyle etkinliğe olan desteğini dile getirdi. Taraftarların coşkusunu, birlik ve beraberliğini vurgulayan bu paylaşım, gecenin anlamına destek verdi.
Ersoy, Kayserispor için Kapalı Kale Taraftar Derneği tarafından düzenlenen konserde dünya üzerinde bulunan 3 milyon Kayseriliden Kayserispor'a destek istedi.