Kayserispor eski başkanını unutmadı

Mondihome Kayserispor, vefat eden eski başkanlarından Recep Mamur'u ikinci ölüm yıldönümünde andı.

Kayserispor eski başkanını unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da 1999-2013 yılları arasında kulüp başkanlığı yapan iş insanı Recep Mamur, 5 Eylül 2021 tarihinde 72 yaşında hayatını kaybetti. Ölümünün ikinci yılında Kayserispor, Başkan Mamur’u unutmayan bir mesaj yayımladı. 

Kayserispor yaptığı paylaşımda, "Kayserisporumuzun tarihindeki önemli başarılara imza atan, unutulmaz başkanlarımızdan Recep Mamur’u vefatının 2. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kayserispor eski başkanını unutmadı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de, sosyal medya hesabından eski Başkan Mamur ile olan fotoğrafını paylaşarak "Kadim dostum, Kayserisporumuzun efsane başkanlarından ve şehrimizin yetiştirdiği önemli hayırseverlerinden Recep Mamur’u vefatının 2. seneidevriyesinde saygıyla ve özlemle anıyorum." ifadelerini kullandı. 

Kayserispor eski başkanını unutmadı

Kayseri OSB de merhum başkan için, ”Kayseri OSB'de önemli yatırımlara imza atan hayırsever iş insanı, Kayserispor'un unutulmaz Başkanı Sayın Recep Mamur'u ölümünün yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.