Kayserispor forması kazanan sporseverler belli Oldu!

Kayserispor'un 1-0'lık galibiyetiyle tamamlanan Alanyaspor maçı öncesi 'Skoru bil, formayı kazan' kampanyası sonuçlandı. Skor yarışmasında forma kazanan taraftarlar açıklandı. Detaylar haberimizde.

Kayserispor forması kazanan sporseverler belli Oldu!

Kayserispor ve Alanyaspor arasındaki nefesler kesen mücadele sonucunda 1-0'lık skoru doğru tahmin eden futbolseverler belli oldu.

Kayseri Anadolu Haber'in hazırladığı skor yarışmasında başarılı olan isimler forma kazanma hakkı kazandı. Bu heyecan verici karşılaşmada Kayserispor'un 1-0'lık galibiyeti ile bütünleşen maçın ardından, doğru tahminde bulunan isimler şöyle sıralanıyor: Spor Adamı (Twitter), Mehmet_bhc (Instagram), Görkem_Mehmet_Erva (Instagram) ve Efe.Karakaya38 (Instagram). Skor tahminini tutturan bu sporseverler, şimdi Kayserispor'un renklerini taşıyan formaları ile ödüllendirilecek.
Kazanan taraftarların, ödüllerini alabilmeleri için Kayseri Anadolu Haber ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Kayserispor – Alanyaspor maçı başlamadan 1 dakika öncesinde yorum yapanlar çekişile dahil olmuştur. Ayrıca Kayseri Anadolu Haberin https://www.facebook.com/kayserianadoluhaber, https://www.instagram.com/kayserianadoluhaber ve https://twitter.com/kayserianadolu sosyal medya platformlarını takip edenler yarışmaya dahil olmuşlardır. Maç başladıktan sonra yapılan yorumlar ve sonradan yapılan düzeltmeler geçersiz sayılmıştır.
Kayseri Anadolu Haber olarak, sporun ve sporseverlerin her zaman yanındayız. Kasımpaşa  - Kayserispor maçı için de Kayserispor forma şansı sunuyoruz. Futbol dünyasındaki son haberler, maç analizleri ve daha fazlası için https://www.kayserianadoluhaber.com.tr/ haber sitemiz ve sosyal medya platformlarımızı takip etmeye devam edin. Heyecana ortak olun! Bu maç için de kampanya başlatacağız, Kayserispor forması kazanma şansınız için bizi takip edin.