Kayserispor - Gaziantep skor tahmini - Kim kazanır? | Anadolu'da Z Raporu...

Trendyol Süper Lig 5. haftasınra Mondihome Kayserispor, 16 Eylül Cumartesi (yarın) Gaziantep FK'yı konuk edecek. Bu müsabaka öncesi Kayseri Anadolu Haber ekibi olarak vatandaşlara bu maçın skorunu sorduk. Aynı zamanda Kayserispor'da bugün açılan transfer tahtası konusunu da sorduk. Bakın ne cevaplar aldık?

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor - Gaziantep skor tahmini - Kim kazanır? | Anadolu'da Z Raporu...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor, transfer döneminin son gününde transfer yasağını kaldırdığını Başkan Ali Çamlı'nın videosu ile duyurmuştu.

Transferleri de bir bir açıklayan Kayserispor, yarın ligin beşinci haftasında Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Bu maç öncesi Kayseri Anadolu Haber ekibi olarak sokağa indik ve bu maçın sonucunu sorduk. Aynı zamanda transfer tahtası sorulan vatandaş, transfer yasağının kalkmasını "geç oldu" şeklinde yorumlasa da Kayserispor için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayserispor yarın saat 17:00'de RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak olan bu müsabaka Gaziantep FK'yı konuk edecek. Bu müsabakaya taraftarın yoğun ilgi göstermesi beklenirken, Kayserispor da kazanarak taraftarını mutlu etmeyi amaçlıyor.

Milli ara öncesi 4 maçta 6 puan toplayan ve namağlup milli araya giren ekip, ara dönüşü seriyi sürdürme planları yapıyor.