Kayserispor ikinci etabı da Kayseri'de yapacak

Kayserispor, yeni sezon öncesi çalışmalarını ilk etabını tamamlayarak 3 günlük izin sonrasında 24 Temmuz'da kamp için tesislerinde topbaşı yapacak. Sarı-Kırmızılılar, 26 Temmuz Çarşamba günü Gençlerbirliği ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde...

Kayserispor ikinci etabı da Kayseri'de yapacak

Kayserispor, 2023-2024 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 
Yeni sezon ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapan Sarı-Kırmızılı takım, 3 günlük iznin ardından ikinci etap çalışmalarına kendi tesislerinde başlayacak. Kayserispor, 24 Temmuz Pazartesi günü tesislerinde yeniden bir araya gelerek, kampa girecek.
Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.  Teknik direktör Çağdaş Atan yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, ilk etabı 14 günlük çalışma ile kendi tesislerinde yaptı. Kayserispor, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında hazırlık maçlarını da sürdürecek. Futbolcularına 3 günlük bir dinlenme fırsatı veren genç çalıştırıcı son açıklamasında mutsuz olduğunu dile getirmiş ve transfer tahtasının henüz açılmamasına sitem etmişti. 
Yeni sezon öncesi teknik, taktiksel çalışmalara ağırlık veriyor. Geçtiğimiz yıl dar kadroya rağmen son derece başarılı bir maraton geçiren Kayserispor, 26 Temmuz Çarşamba günü Gençlerbirliği ile hazırlık maçı yapacak. 
Taraftarlar da büyük bir heyecanla hem takımlarını takip ediyor, hem de transfer yasağının kaldırılmasını bekliyor.