Kayserispor ile Karagümrük arasındaki ilginç istatistik

Kayserispor, Süper Lig'in 34. Haftasında sahasında Karagümrük FK ile karşılaşacak. Şu ana kadar iki takım 12 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılı takım, rakibiyle oynadığı son 4 maçı da kaybetti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor ile Karagümrük arasındaki ilginç istatistik

Kayserispor ile Karagümrük FK, bugüne kadar 12 maçta karşı karşıya geldi.

En son 10 Ocak 2024 tarihinde karşılaşan iki ekip arasındaki bir sonraki maç 4 Mayıs Cumartesi günü oynanacak. Zorlu doksan dakika saat 19:00’da başlayacak. Kayserispor ile Karagümrük FK arasında oynanan maçlarda beraberlik söz konusu. Sarı-Kırmızılı takım, 5 kez galibiyet sevinci yaşarken, 5 kez de mağlup oldu. Geride kalan 2 maç beraberlikle sonuçlandı. Kayserispor, İstanbul temsilcisine 11 gol atarken, kalesinde ise 17 gol gördü. Sarı-Kırmızılı takım, rakibine karşı oynadığı son 4 maçı da kaybetti. Kayserispor, Karagümrük FK’ya karşı son galibiyetini 2020-2021 futbol sezonunda 2-1 kazandı. Bu karşılaşmada 1-0 geriye düşen Sarı-Kırmızılı takım, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle mağlup etti.

Kayserispor ile Karagümrük arasındaki ilginç istatistik

İki takım arasında oynanan en farklı maç, ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan ve rakip takımın kazandığı 4-1’lik sonuç oldu. Teknik direktör Burak Yılmaz, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Karagümrük ile karşılaşacak. Genç çalıştırıcı, Pendikspor galibiyetiyle nefes almıştı.