Kayserispor Katıl aktif edildi! Nasıl üye olunur?

Mondihome Kayserispor, Youtube hesabında Katıl aboneliğini aktif ederek, yeni bir gelir kapısı elde etmeye başladı. Katıl aboneliğini kullanmak isteyen taraftarlar, belli bir ücret karşılığında hem takımın en özel videolarının bulunduğu görüntüleri izleyebilecek hem de takımına destek olacak. Kayseri Katıl'a nasıl abone olunur? Detaylar haberimizde.

Kayserispor Katıl aktif edildi! Nasıl üye olunur?

Video izleme platforma olan YouTube, Katıl Butonu ile içerik üreticilerine, YouTube kanallarının izleyicilerinden üyelik geliri elde etmelerini sağlayan bir özelliktir. Bu özellik, YouTube'un üyelik tabanlı bir gelir modeli sunmasına olanak tanır. Ayrıca YouTube kanalları, Katıl bölümüne en özel ve farklı videoları yükleyerek buradaki üyelere ayrıcalık sunmaktadır.

Kayserispor da Katıl butonunu aktif ederek, hem taraftarına takımdan farklı görüntüler servis edecek hem de gelir elde edecek.  

İLK ABONE SAMET KOÇ

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, ilk aboneliği gerçekleştirerek şu ifadeleri kullandı; Taraftarımızın kulübe destek olma çabasına bir fırsat daha oluşturmak için YouTube kanalımızın ücretli alternatifini yayına başlattık. Transfer çalışmalarına destek olmak için sürekli talepte bulunan taraftarlarımızı 25 TL ödeyerek kanalımıza üye olmaya davet ediyoruz, bu vesile ile ilk üyeliğin startını veriyorum. Hepimiz için hayırlı olsun, yeni transferlerimizin şehire gelişi, imza töreni gibi birçok etkinliği bu sayfadan izleyebilirsiniz."

KATIL'A NASIL ABONE OLUNUR?

Kayserispor Katıl'a abone olmak isteyen taraftarlar, YouTube hesaplarından Kayserispor sayfasına giderek, Abone Ol butonunun hemen yanında bulunan Katıl butonuna tıklayıp, sonrasında çıkan seçeneklerden kendine uygun olanı seçip, ödeme yaptıktan sonra üye olabilecek.  

Kayserispor Katıl aktif edildi! Nasıl üye olunur?Kayserispor Katıl aktif edildi! Nasıl üye olunur?

Erciyes Paketi ve Destek Paketi olmak üzerine 2 abonelik seçeneği bulunuyor. Erciyes Paketi 25 TL, Destek Paket ise 100 TL olarak belirlendi.