Kayserispor Kayseri'ye neden dönmedi?

Süper Lig'de son iki haftayı 2-2'lik sonuçlarla beraberliklerle tamamlayan Kayserispor, Trabzonspor maçı sonrası direkt olarak İzmir'e geçti. Sarı-Kırmızılı takım, Göztepe maçı için İzmir'de kampa girdi. Göztepe - Kayserispor maçı hangi gün, nerede, saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor Kayseri'ye neden dönmedi?

Süper Lig'de son iki haftayı 2-2'lik sonuçlarla  beraberliklerle tamamlayan Kayserispor, Trabzonspor maçı sonrası direkt olarak İzmir'e geçti. Sarı-Kırmızılı takım, Göztepe maçı için İzmir'de kampa girdi. 

Kayserispor mutlak galibiyet peşinde

Süper Lig’de bu sezon oynadığı 4 maçta 3 puan sevinci yaşayamayan Kayserispor, şeytanın bacağını kırmak istiyor. Trabzonspor maçı sonrası İzmir’e geçen ve kampa giren Sarı-Kırmızılılar, Göztepe engelini kayıpsız aşarak, 7 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor. Haftanın kapanış maçını kazanıp, Beşiktaş maçına moralli çıkmak isteyen Kayserispor'da, oyuncuların son derece hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı. 

Kayserispor Kayseri'ye neden dönmedi?

Kayserispor galibiyete hasret kaldı

Kayserispor'da son iki maçta kaçan galibiyetler taraftarı derinden üzüyor. Son 7 lig maçında galibiyet elde edemeyen Sarı-Kırmızılılar, bu sezon ligde oynadığı 4 maçta 3 beraberlik 1 yenilgi aldı. 

Göztepe Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?

Göztepe-Kayserispor maçı 23 Eylül Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Karşılaşmada hakem Ozan Ergün görev yapacak.