Kayserispor-Konyaspor maçında ilk kez yaşanmıştı!

Kayserispor'un Süper Lig'de kalma mücadelesi büyük bir heyecanla sürüyor. Sakatlıklar ve hakem hatalarıyla bu sezon büyük sıkıntı çeken Sarı-Kırmızılıları zorlu bir maç daha bekliyor. Konyaspor'a karşı oynanan son 9 maçta 3 puan alınamamasının sebeni hakem hataları olarak görünüyor. Kayseri'de 24 Aralık 2020 yılında Aaron Lennon, futbol kariyerinde ilk kez kırmızı kartı Konyaspor maçında görmüştü. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor-Konyaspor maçında ilk kez yaşanmıştı!

Kayserispor, Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala işini şansa bırakmak istemiyor.

Ali Çamlı Başkanlığındaki Sarı-Kırmızılı kulüp, bu sezon yaşadığı büyük sorunlara rağmen, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Kayserispor, bu hafta sonu Konyaspor'u konuk edecek. Sarı-Kırmızılı kulüp, Konyaspor'u mağlup ederek, 44 puana ulaşıp, matematiksel olarak kümede kalmayı garantilemenin planını yapıyor. Bu doğrultuda Konyaspor'u enine boyuna analiz eden teknik direktör Burak Yılmaz ve ekibi, hata yapmak istemiyor. Konyaspor ile oynanan son 9 maçta da 3 puan sevinci yaşayamayan Kayserispor'da Julian Jeanvier, Majid Hosseini, Ali Karimi'nin sakatlıkları devam ederken, Arif Kocaman da sakatlar kervanına katıldı. Genç oyuncunun durumu netlik kazanmazken, Konyaspor maçında oynama ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi.

Kayserispor-Konyaspor maçında ilk kez yaşanmıştı!

Aaron Lennon kariyerindeki ilk kırmızı kartı Konyaspor maçında görmüştü

Kayserispor, son yıllarda Konyaspor'a karşı aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzerken, İngiliz yıldızı Aaron Lennon, futbol kariyerinde ilk kırmızı kartı hakem Ali Palabıyık'tan görmüştü. Palabıyık, bir pozisyonda sarı kartı bulunan Lennon'un yere düşmesini kendisini yanıltmaya yönelik olarak değerlendirmiş ve kırmızı kartla cezalandırmıştı. Dönemin Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz de, TFF'ye itirazda bulunmuş, fakat olumsuz yanıt gelmişti. Ligin ilk yarısında da Konya'da oynanan Konyaspor-Kayserispor maçında 2 penaltı verilmişti. Konyaspor'un, son 9 maçta Kayserispor'a karşı üstünlüğünün de sebebi olarak hakem hataları dikkatlerden kaçmıyor. Bu hafta Kayseri'de oynanacak olan Kayserispor-Konyaspor maçında hangi hakeme görev verileceği büyük merak konusu oldu.