Kayserispor kötü alıştı (2-1) Üst üste dördüncü mağlubiyet...

Ankara deplasmanında kritik bir 90 dakikaya çıkan Yukatel Kayserispor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip, bu yenilginin ardından üst üste dördüncü mağlubiyetini aldı. 23 puanda kalan Kayserispor, 19. haftada 13 Ocak Cuma günü Sivasspor ile karşılaşacak.

Kayserispor kötü alıştı (2-1) Üst üste dördüncü mağlubiyet...

YUKATEL Kayserispor’da işler iyi gitmiyor.  Sarı-kırmızılı ekipte üst üste yenilgiler gelmeye devam ediyor. Ligin 18. haftasında konuk olduğu Ankaragücü deplasmanında 15. dakikada öne geçse de devamını getiremedi. Cardoso ile öne geçen Kayserispor, 38’de kalesinde beraberlik golünü gördü. İkinci yarıda ise Emre ile ikinci golü bulan Ankaragücü sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

KAYSERİSPOR, ligin 19. haftasında Sivasspor’u Kayseri'de ağırlayacak. Kötü gidişata bu müsabaka ile “dur”  demek isteyen Sarı-kırmızılı ekip, bu maç öncesinde de teknik direktör Çağdaş Atan ile imza töreni düzenlenecek. Kayserispor, Süper Lig’in 19. haftasında 13 Ocak Cuma günü saat 17:00’da RHG Enertürk Stadı’nda Sivasspor’u konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

10.DAKİKADA sol taraftan ceza sahasına giren Mane’nin plase vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.
15. dakikada Yukatel Kayserispor öne geçti. Onur Bulut’un sağ köşeden içeriye çevirdiği topla buluşan Cardoso’nun vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti. Pozisyonun ardından mücadelenin yardımcı hakemi, ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR incelemesinin ardından gol geçerli sayıldı: 0-1.
25. dakikada ceza yayına yakın bir noktadan kullanılan serbest atışta topun başına geçen İlhan Parlak’ın sert vuruşunda, meşin yuvarlak yan direğe çarparak auta gitti.
38. dakikada MKE Ankaragücü beraberliği yakaladı. Ceza alanı dışından sol çaprazdan Marlon’un ortasında Sowe, sert bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-1.
Mücadelenin ilk yarısı, 1-1 tamamlandı.