Kayserispor kritik bir virajda!

Kayserispor, Mehdi Bourabia'yı sezon sonuna kadar kiralamıştı. Faslı futbolcu, geçtiğimiz sezon ki performansıyla dikkat çekerken, Ali Çamlı Başkanlığındaki Sarı-Kırmızılı yönetimi, Bourabia ile devam etmek istiyor. Görüşmeler ne durumda? Faslı Kayserispor'da devam edecek mi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor kritik bir virajda!

Kayserispor'da tüm gözler Mehdi Bourabia'ya çevrildi.

Faslı futbolcu, İtalya Serie A ekiplerinden Frosinone'den sezon sonuna kadar kiralanmıştı. Frosinone'nin küme düşmesi, Mehdi Bourabia'yı üzerken, Kayserispor'da kalıp kalmayacağı büyük merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla attığı ve attırdığı kritik gollerle büyük katkı sağlayan Bourabia'ya, Kayserispor yönetimi tarafından yeni bir teklif sunuldu. Faslı futbolcu da kendi düşüncelerini ve şartlarını Kayserispor'a iletti. İki tarafın teklifleri karşılıklı olarak değerlendirilmeye devam ediyor.

Kayserispor kritik bir virajda!

Kayserispor'da kritik gollere imza atmıştı

Özellikle geçtiğimiz sezon Konyaspor maçında sergilediği mükemmel performans ile kalitesini kanıtlayan Mehdi'nin, Kayserispor ile devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi. Taraflar arasındaki birkaç pürüz var. Önümüzdeki günlerde Faslı ile yeniden görüşme sağlanacak. Geçtiğimiz sezon üç gol atan ve bir de asist yapan Mehdi, toplamda 1159 dakika sahada kaldı. Hatayspor, Trabzonspor ve Pendikspor maçlarında fileleri havalandıran Mehdi, eski takımı Konyaspor'a karşı da bir asist yapmıştı.

Kayserispor kritik bir virajda!

Mehdi, Carole ve Kartal için kollar sıvandı

Mehdi Bourabia'nın üstün futbol zekası ve oyuna katkısı Kayserispor yönetimi cezbediyor. dikkatini  Yönetim, FIFA'dan gelen cezanın kaldırılmasını beklerken, b planı olarak da sözleşmesi sona eren oyuncuları kadroda tutmayı amaçlıyor. Bourabia ile de yola devam etmek için Başkan Ali Çamlı, yoğun mesai yapıyor. Kayserispor yönetimi Lionel Carole ve Kartal Kayra Yılmaz ile de sıcak temas halinde. Bu oyuncular hakkında gelişmelerin önümüzdeki günlerde şekil alacak. 

Kayserispor kritik bir virajda!

Orta saha Mehdi Bourabia ve Ali Karimi üzerine kurulu olacak 

Kayserispor, geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı bir süreç yaşadı. Özellikle orta alanda Ali Karimi'nin sakatlığı hücum yönünde olumsuz etki bıraktı. Karimi'nin yokluğunda Mehdi sahneye çıksa da oyunu her iki yönlü oynayan futbolcuların az oluşu Kayserispor'u sarttı. Olivier Kemen gibi bir oyuncunun yokluğu, Burak Yılmaz'ı epeyce bir yordu. Mehdi Bourabia ve Ali Karimi'nin hücum, Kartal Kayra Yılmaz'ın da defanstaki performansı takıma büyük güç katmıştı. Bundan dolayı teknik direktör Burak yılmaz, Başkan Ali Çamlı'ya, Mehdi Bourabia'nın yanı sıra, Kartal Kayra Yılmaz'ın da yeniden takıma kazandırılması için rapor verdiği öğrenildi. Hasan Ali Kaldırım'ın da sezon boyunca formsuz oluşu Lionel Carole'un yeniden kazandırılması için şart oldu. Bakalım Kayserispor, bu oyuncularla nasıl bir yol izleyecek?

Kayserispor kritik bir virajda!